VIDEO| Bătaie în Parlamentul Turcie! Un parlamentar din Opoziție l-a criticat pe președintele Erdogan

Publicat: 04/03/2020 | 20:04

Un eveniment neașteptat a avut loc în Parlamentul Turciei. În timpul discursului unui unui parlamentar din Opoziţie a început o bătaie generală, iar parlamentarii și-au împărțit pumni pentru câteva momente bune.

Se pare că elemetul declanșator l-a constituit discursul unuia dintre parlamentarii din opoziție, care l-a acuzat pe preşedintele turc Recep Erdogan că nu respectă soldații turci care au murit în Siria.

În urma cuvitelor care au părut jignitoare, zeci de parlamentari s-au urcat pe birouri și și-au lovit cu pumnii colegii, în timp ce alții au încercat să oprească bătaia, conform agenției Reuters.

Cel care a pornit întreg scandalul se numește Engin Ozkoc și este un parlamentar din Opoziție, de la Partidul Republican al Poporului. Se pare că acesta în repetate rânduri l-a atact public pe președintele Erdogan. Acuzațiile conform cărora Recep Tayyip Erdogan este lipsit de respect față de soldații care au fost omorâți săptămâna trecută, în regiunea siriană Idlib, au fost făcute mai întâi într-o conferință de presă și apoi pe Twitter.

Procurorii de la Ankara au deschis o anchetă cu privire la o suspiciune de insultă a președintelui Turciei.

Întregul incident a fost filmat, iar imaginile video au fost publicate de CNN Turcia.