VIDEO| Aroganța lui Tzancă Uraganul! S-a suit în Rolls Royce și s-a dus direct să ia mici. E incredibil ce l-a pus să facă pe grataragiu.

Publicat: 25/03/2020 | 19:56

Manelistul Tzancă Urganul are o mulțime de fani, de care este extrem de iubit și care abia așteaptă să mai scoată câte o piesă sau să îl vadă  la concertele pe care le are. Artistul s-a făcut remarcat și prin stilul opulent prin care își trăiește viața. Are mai mult mașini de lux și articolele vestimentare extrem de scumpe și o casă de sute de mii de euro.

Tzancă Uraganul s-a făcut mereu remarcat prin stilul său opulent, prin mașinile și haine de lux și prin aroganța față de ceilalți. Recent, celebrul manelist a urcat în Rolls Royce pe care îl deține și împreună cu un prieten a mers la un fast food, de unde și-au cumpărat mici. Cât timp au comandat, cei doi s-au distrat copios pe seama angajaților, care lucrau la „Mici drive”, așa cum a numit ironic fast food-ul, Tzancă. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA TZANCĂ URAGANUL, CÂND NU ÎL CUNOȘTEA NIMENI. MANELISTUL ESTE TRANSFORMAT DIN CAP ȘI PÂNĂ ÎN PICIOARE!)

@tzancauraganuadevarat1mici drive?? ##foryou

♬ sunet original – tzancauraganuadevarat1

Tzancă Uraganul, investiție colosală în vila de lux

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când și-a construit casa de vis. Deși nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a investit, el a declarat că suma totală depășește peste 300.000 de euro. Vila de aproape jumătate de milion de euro este plină cu lucruri de valoare, doar canapelele pe care le-a adus din Italia costă peste 10.000 de euro, iar paturile au catifea și foiță de aur, totul este îmbrăcat în marmură de calitate. (VEZI ȘI: VIDEO. CE AU FĂCUT VULPIȚA ȘI VIOREL LA MIA MUSICA, ALĂTURI DE TZANCĂ URAGANUL. OAMENII NU ȘI-AU LUAT PRIVIREA DE LA EI)

Manelistul se poate mândri și cu o colecție de haine și accesorii care însumate depășesc contravaloare unui apartament. Un sigur costum al lui poate costa în jur de 5.000 de euro. Tzancă a declarat că hainele sunt un element esențial în viața sa și nu contează cât investește în ele. „Sunt pasionat de haine, dacă alte vicii nu am”, a spus manelistul.