VIDEO / Andra Măruță și fiica ei, surpriză emoționantă pentru fani, în plină pandemie: „Sper să vă placă acest…”

Publicat: 15/04/2020 | 12:01

Andra Măruță continuă să le bucure sufletele fanilor săi, în plină pandemie de coronavirus. Împreună cu fiica ei, micuța Eva, artista le face tuturor surprize plăcute și le mai alină teama și suferința celor care simt, în această perioadă, că nu mai au motive să zâmbească. 

Pe contul ei de Facebook, Andra le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporții! Artista le-a fredonat, alături de fiica ei, câteva versuri din noua melodie pe care urmează să o lanseze în noapte de Paște și pentru care a colaborat cu mai mulți artiști.

Piesa ne este dedicată tuturor, în contextul acestei perioade extrem de grele prin care trecem, dar și tuturor eroilor din linia întâi, care luptă împotriva epidemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI – VIDEO / ANDRA MĂRUȚĂ ȘI COPIII, MOMENT IMPRESIONANT! CUM AU REUȘIT SĂ-I FACĂ PE INTERNAUȚI SĂ PLÂNGĂ, ÎN PLINĂ PANDEMIE

„Tot împreună, de la distanță

Tot ce pare rău acum, de fapt ne învață…” au fredonat, împreună, Andra Măruță și fiica ei, micuța Eva.

„Eva m-a ajutat să vă fredonez câteva versuri din piesa dedicată solidarității: Separați, dar împreună! Veți putea asculta piesa la care am colaborat cu mai mulți artiști chiar în ziua de Paște, de la ora 19:50, când ea va fi difuzată simultan pe câteva posturi TV, inclusiv ProTv. Putem ajuta cu toții la dotarea spitalelor cu materiale și echipamente medicale în lupta împotriva Covid 19 cu o donație către Crucea Rosie Romana SMS la 8827 (cu valoarea de 2 euro) cu textul DONEZ sau intrând pe separațidarîmpreună.ro” a scris Andra, în dreptul postării sale.

„Aceasta este doar o parte din cântecul pe care o să-l auziți în noaptea de Paște. Suntem alături de cei de la Crucea Roșie. Sunt sigură că și voi veți fi alături de ei!” a mai completat Andra.