VIDEO / Andra Măruță și copiii, moment impresionant! Cum au reușit să-i facă pe internauți să plângă, în plină pandemie

Publicat: 11/04/2020 | 20:57

În plină pandemie de coronavirus, Andra Măruță le-a făcut cea mai frumoasă surpriză fanilor săi. Artista și-a luat cei doi copii, pe Eva și David și împreună au pus la cale un plan pentru a le smulge oamenilor câteva zâmbete și pentru a-i face să uite de această perioadă grea care ne apasă pe toți. 

Pentru că știe cât de greu ne este tuturor în aceasă perioadă de pandemie, Andra a pus la cale o frumoasă surpriză pentru fanii ei, iar complici i-au fost copiii săi, Eva și David. Cei 3 au cântat ultima melodie lansată de artistă, „Vina Mea”, piesă care se bucură de un real succes pe Youtube.

Aflată în brațele mamei sale, Eva a cântat din tot sufletul fiecare vers și Andra a fost extrem de impresionată la final. Mai mult, aceasta le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe TikTok faptul că este prima dată când copiii ei cântă cu atât de multă implicare o melodie.

Fanii vedetei au apreciat surpriza ei, iar clipul video postat de Andra pe contul de pe rețeaua de socializare a adunat peste 22.000 de aprecieri și peste 1.000 de comentarii. Oamenii i-au felicitat pe cei 3 pentru inițiativă și i-au mulțumit Andrei pentru gestul frumos.