VIDEO. Alex Velea, dezlănțuit pe manele: „Vreau să-ți cumpăr tot ce-ți place, Gucci, Fendi și Versace!”

Publicat: 28/03/2020 | 22:53

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că lui Alex Velea îi plac manelele, lucru recunoscut chiar de către artistul care, spre deosebire de alții, este sincer și asumat!

Alex Velea este un mare iubitor de muzică și ascultă orice gen, inclusiv manele. Da, ați auzit bine! Iubitul Antoniei a declarat în repetate rânduri că ascultă manele și se pare că știe să se distreze de minune atunci când aude ritmurile balcanice.

Într-un clip video postat pe TikTok se vede clar acest lucru. Îmbrăcat ca un rapper, dar cu atitudine de manelist de top, Alex Velea se rupe în mișcări care mai de care mai pe…șmecherie! „Haide, fato, vino-ncoa, să îți cumpăr tot ce-ți place, Gucci, Fendi și Versace” se aude pe fundal, în timp ce Velea se distrează de minune! Și se pare că fanilor lui le place ceea ce văd, căci nu degeaba înroșesc butonul de like și îi lasă artistului numeroase comentarii prin intermediul cărora îl felicită pentru atitudine, dar și pentru asumare.

 

@adrianstamate##tiktokromania ##goviral ##goldenboysociety ##photography ##photographer ##photographerlife ##viral ##foyou ##foryourpage

♬ sunet original – adrianstamate

Clipul video postat pe TikTok a fost realizat în urmă cu câteva zile, atunci când Alex Velea, împreună cu Lino Golden și JADOR au ajuns la concluzia că trebuie să scoată o super-piesă, care a ocupat și locul 1 în trending și a ajuns la nu mai puțin de 20 de milioane de vizualizări.

„Vreau să vă spun cum a apărut melodia „Dau moda”, varianta manea.
Dau moda este o piesă care dă și titlul noului material Golden Gang, noului album, pe care am hotărât să-l lansăm în trei etape. Tot în această perioadă am fost invitați să participăm la un concurs de muzică, noi am câștigat acest concurs.

A fost o săptămână plină de muzică, o săptămână în care am primit foarte multe sarcini, iar una dintre sarcini sau provocări a fost să realizăm o manea într-o oră. Nu ne-a fost foarte greu să facem treaba asta, pentru că noi suntem ascultători ai genului, ne place muzica în general, indiferent de stil, așa că într-o oră am avut o manea care ulterior a devenit virală.

La scurt timp după ce a apărut pe internet această piesă au început să curgă mesajele, să ne întrebe lumea când lansăm piesa. A început să ne bântuie piesa asta, era clar că trebuia să o scoatem. L-am contactat pe Jador, pentru că trebuia să punem puțin urban, l-am pus și pe Lino. A fost o reală plăcere să lucrăm cu Jador și cu Desanto, a ieșit o piesă ritmată, care sper să vă bucure inimile!”a spus Alex Velea, în vlogul postat pe contul său de Youtube, în care a vorbit despre piesa „Dau moda”.