VIDEO. Aglomerație ireală, în drumul spre mare. Pe Autostrada Soarelui se circulă bară la bară, după ce plajele au fost redeschise

Publicat: 05/06/2020 | 16:23

Imagini incredibile au fost surprinse astăzi, în Capitală, pe bulevardul Pallady, către ieșirea pe Autostrada Soarelui. Zeci de români și-au luat bagajele și mașinile și au plecat spre litoral, la scurt timp după ce plajele au fost redeschise. 

Redeschiderea plajelor, unul dintre cele mai mari motive de bucurie ale românilor! Astăzi, în Capitală au fost surprinse imagini incredibile, spre ieșirea pe Autostrada A2, după ce zeci de oameni au urcat în mașină și au plecat spre litoral.

CITEȘTE ȘI – AU FOST PUBLICATE MĂSURILE DE RELAXARE DE LA 1 IUNIE. TERASELE ȘI PLAJELE SE DESCHID, NU ȘI RESTAURANTELE

Astfel, în aceste momente se circulă bară la bară pe bulevardul Pallady, în Sectorul 3 al Capitalei, acesta fiind bulevardul ce asigură ieșirea din București spre Autostrada Soarelui. Zeci de mașini stau în coloană, la ultimul semafor, înainte de intrarea pe Autostrada A2, așa că și pe autostradă se circulă extrem de greu din cauza aglomerației ireale.

Plajele au fost redeschise pe 1 iunie

Președintele Klaus Iohannis a decis ca plajele să fie redeschise pe 1 iunie. Cu toate acestea, lucrurile nu vor mai sta la fel ca în anii următori, căci românii trebuie să respecte, în continuare, un set de măsuri stricte de evitare a răspândirii epidemiei de COVID-19.

Accesul pe plajele turistice se va face pe un culoar semnalizat, diferit de cel folosit la ieșire. Iar la punctele de plată vor fi amplasate bariere pentru a separa spațiul rezervat angajaților și cel public.

NU RATA – CUM SE VA FACE ACCESUL PE PLAJE ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 IUNIE? CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECTE CETĂȚENII

De asemenea, administratorii plajelor trebuie să ia măsuri astfel încât un șezlong să aibă atât în față, cât și în spate, dar și în lateral, o distanță de cel puțin 2 metri, iar pe plajă vor putea intra doar atâți clienți câte locuri pe șezlong sunt.