Victoraș Micula, în “maratonul” fițelor. A pilotat elicopterul, în timp ce purta un ceas Patek Philippe Nautilus de 100.000 €, apoi…

Publicat: 04/06/2020 | 23:11

Este tânăr și nu are deloc grija zilei de mâine. E moștenitorul unui imperiu de sute de milioane de euro, iar extravaganțele lui sunt cunoscute în toată România. Vorbim despre Victoraș, fiul magnatului bihorean Viorel Micula. Recent, a ieșit cu elicopterul la plimbare, purtând la mână un ceas ce valorează în jur de 100.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile și alte detalii de senzație.

(CITEȘTE ȘI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”)

După episodul din 2013, când s-a dus cu elicopterul la mormântul lui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop, Victoraș Micula a făcut din nou senzație. Fiul celebrului milionar le-a arătat, de această dată, o priveliște magnifică amicilor săi, bineînțeles la bordul unui aparat de zbor la care mulți pot doar visa. La mijloc a fost pur și simplu vorba de o plimbare, nimic mai mult.

A lăsat elicopterul pentru un… avion privat!

Fiul lui Viorel Micula a impresionat însă din nou. Și aici nu vorbim de o simplă “aroganță”. A ieșit în evidență cu ceasul pe care îl purta la mână, unul în valoare, potrivit informațiilor CANCAN.RO, pe care a plătit aproximativ 100.000 de euro. Aici este vorba de un Patek Philippe Nautilus, referință 5980 Steel. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu și confirmă faptul că Victor trăiește pe picior mare. (NU RATA: Fiul milionarului “Frutti Fresh”, în clinciuri cu Poliția, noaptea, pe marginea drumului)

Victor Micula, la mână cu un ceas care valorează în jur de 100.000 de euro

(VEZI ȘI: „REGELE JOCURILOR PE TELEFON” ARE, LA DOAR 26 DE ANI, SUPER-MAȘINI DE 1.000.000 €)

Excentricul junior Victoraș Micula nu s-a oprit însă aici. După ce s-a săturat de plimbarea cu elicopterul, moștenitorul imperiului de sute de milioane de euro nu s-a dus deloc la odihnă. S-a urcat la bordul unui avion privat, cu care a ajuns fix unde avea treabă. Concluzia este una simplă, iar dovezile că băiatul celebrului om de afaceri nu duce lipsă de absolut nimic sunt de netăgăduit.

“Scrieţi-i şi vă plimbă cu elicopterul, avionul sau chiar cu acest Ferrari!”

Anul trecut, Victoraș Micula, fiul milionarului “Frutti Fresh” Viorel Micula, și “Regele jocurilor pe telefon”, sătmăreanul Ovidiu Pop, proprietarul uneia dintre cele mai mari firme de jocuri IT din România, se distrau pe străzile din Oradea, ocazie cu care au înregistrat secvenţe pentru un film copiat parcă din celebrul joc video GTA (Grand Theft Auto).

(CITEȘTE ȘI: ARE LAMBORGHINI ÎN GARAJ, DAR… STRĂBATE 10 MII KM SPRE DEŞERT CU O DACIE VECHE)

La concurență cu orice party rafinat cu șampanie imperială Armand de Brignac, Victor Micula şi Ovidiu Pop au venit la volanul câte unui Ferrari roşu, dar şi cu maşini “de schimb”, Micula având lângă el şi un Mercedes Benz G500.

Omul postează continuu nebunii. Scrieţi-i şi vă plimbă cu elicopterul, avionul sau chiar cu acest Ferrari”, a precizat Victor Halacu, aka GajuKyd, vlogger cu peste 270.000 de urmăritori și bun prieten cu Victor Micula.

Victoraș Micula, la bordul avionului privat

Moștenitorul unei averi colosale

Victoraș Micula este cunoscut drept mare „consumator” de gadget-uri noi, telefoane scumpe și mașini. În urmă cu mai mulți ani, a fost imortalizat de CANCAN.RO în timp ce-și achiziționa un telefon de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash.

Victorș Micula a uimit de multe ori prin extravaganțele sale

(VEZI ȘI: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €)

În plus, Victoraș este cunoscut în lumea bună a Capitalei pentru sesiunile de shopping extravagante pe care le face, dar și pentru petrecerile fabuloase. A fost și cazul petrecerii de cinci stele organizată de fiul magnatului Viorel Micula cu ocazia creștinării fiicei sale, în urmă cu doi ani. În aceeași zi în care Micula Jr. și-a sărbătorit ziua de naștere, moștenitorul imperiului ”Frutti Fresh” și-a creștinat fiica, pe Sofia Victoria. După ceremonia emoționantă care a avut loc la Biserica cu Lună din Oradea, „prințișorul” a organizat o mega-petrecere la unul dintre cele mai luxoase localuri din oraș pe care-l deține familia lui. (NU RATA: Detalii + imagini în premieră de la botezul de un sfert de milion de euro)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)