Victor Slav suferă enorm! Din păcate, este vorba de micuţa Sofia. Decizia a fost luată de Bianca Drăguşanu

Publicat: 17/04/2020 | 07:27

Pe drumuri separate au ales să meargă Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după câțiva ani de căsnicie, și fiecare a fost implicat, apoi, în diferire relații pasagere. Dar Sofia, fetița lor de doar 4 anișor, îi ține, oarecum, uniți și, în compania ei, cei doi par să formeze, în continuare, o familie. Pandemia de coronavirus l-a făcut pe Victor să sufere. Și e vorba de decizia Biancăi. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE FEMEIA CU CARE VICTOR SLAV S-A SIMȚIT CEL MAI BINE ÎN DORMITOR. ȘOC! NU ESTE BIANCA DRĂGUȘANU)

Victor Slav este trist de Paște! Nu-și mai poate vedea fetița, pe care o vizita foarte des. Dar cum pandemia de coronavirus a condus la Ordonanța Militară care a dispus izolarea la domiciliu, Victor nu mai are drum către micuță, către sufletul lui. Apropiați ai fostului soț al Biancăi spun că el nu își poate vedea fetița pentru că Sofia locuiește, în această perioadă, la bunica ei. Victor este însă încrezător că totul va fi bine. „Nu zice nimeni că nu există virusul ăsta. Există si trebuie să ne ferim. Stăm în casă pentru că trebuie să stăm în casă și trebuie să ne protejăm”, a declarat Slav la Teo Sho și cel mai probabil și-a văzut fetița prin intermediul skyupe-ului. (NU RATA: PRIMA REACȚIE A BIANCĂI DRĂGUȘANU DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ S-A ÎMPĂCAT CU VICTOR SLAV: „DRAGUL MEU…”)

Victor Slav: ”E o conexiune foarte puternică!”

Victor Slav dezvăluia, într-un interviu la VIVA!, că Sofia este foarte apropiată de el, de fapt, ”mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei”.

PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A FOST DESFIGURATĂ DE ALEX BODI: ”PAM, PAM”

„Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…) Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum, Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a dezvăluit Victor.

ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! CARE ESTE, DE FAPT, RELAȚIA BIANCĂI DRĂGUȘANU CU SOFIA, FIICA VEDETEI CU VICTOR SLAV

”Cele mai minunate momente… acelea de a fi cu fiica mea”, a încheiat Victor Slav.