Victor Slav și-a luat ”jucărie” nouă! Prezentatorul TV a dat 40.000 de euro pe o piesă la ”mâna a doua”

Publicat: 31/07/2020 | 23:16

Victor Slav și-a luat ”jucărie” nouă! Prezentatorul TV a dat 40.000 de euro pe o mașină la ”mâna a doua”, iar CANCAN.RO vă prezintă imagini cu bijuteria pe patru roți.

Anul 2020 nu a început bine pentru Victor Slav. ”Vulturul” a devenit șomer de lux după ce șefii de la Kanal D au luat decizia de a-l ”trage pe dreapta”. Fără niciun proiect de emisiune, el s-a reorientat rapid.

Împreună cu Cătălin Cazacu, Victor Slav asigura atmosfera la diverse evenimente, petreceri și nunți. Iar distracția ajungea la cote maxime la fiecare eveniment. Pandemia de coronavirus, însă, i-a dat planurile peste cap. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA PROFI ȘI OBI, ”VÂNAT” ÎNTR-UN NOU PROCES DE SOȚIA ROMÂNCĂ! MIZA: UN SFERT DE MILION DE EURO!)

Victor Slav a devenit din nou… șomer! Însă… unul de lux. Nu de alta, dar prezentatorul TV și-a achiziționat recent un bolid de lux. Victor Slav este mândrul posesor al unui autoturism marca Audi. Este vorba despre modelul A5 Sportback, albastru.

Pentru mașina, luată la mâna a doua ce-i drept, el a scos din buzunare aproximativ 40.000 de euro.

Victor Slav și-a luat mașină

Victor Slav iubește din nou

Pe plan sentimental, lui Victor Slav îi merge de minune. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele unei blondine focoase. Relația dintre cei doi este serioasă, mai ales că prezentatorul TV a prezentat-o deja părinților pe noua lui iubită.

După ce luni de zile și-a ținut relația ”la secret”, Victor Slav a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO despre femeia care îi face inima să tresare.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav  s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău.

În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a făcut remarcat după ce a dansat cu Bianca Drăgușanu. Ulterior, cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit. (VEZI ȘI: FOSTUL IUBIT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, VRĂJIT DE O SEXY-PUȘTOAICĂ. IMAGINI RĂVĂȘITOARE CU NOUA IUBITĂ A LUI TRISTAN TATE)

În 2016, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Doi ani mai târziu, însă, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct căsniciei lor. Aceștia au rămas în relații bune, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.