Victor Slav, prima reacție după ce s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu: „Realizez că..”

Publicat: 26/03/2020 | 12:11

Deși nu mai formează un cuplu, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune, de dragul fetiței pe care o au împreună. De când cei doi s-au împăcat și se vizitează, pentru binele celei mici, parcă lucrurile stau altfel în viața fostului soț al blondinei. 

În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav a realizat că lucrurile simple din viața noastră ne aduc cea mai mare fericire. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe contul său de Facebook, în care vorbește deschis despre acest aspect, dar trage și un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe oameni să stea în case, pentru a fi protejați.

Realizez ca nu am apreciat anumite momente si nu m-am bucurat indeajuns de situatiile care mi s-au oferit, de peisajele, de locurile frumoase pe care le-am vazut pana acum:(
In fiecare zi realizez cate ceva si incerc sa vad partea buna a lucrurilor.
#staiacasa” a scris Victor Slav, pe contul lui de Facebook, ușor nostalgic și trist.

Bianca Drăgușanu negociază împăcarea cu Alex Bodi?

Deşi a negat că acum şi-ar împărţi patul cu Daria Radionova, între focoasa şatenă şi Alex Bodi, lucrurile stau extrem de diferit. Potrivit unor declaraţii făcute de un apropiat, cei doi sunt împreună nonstop. Situaţia aceasta o scoate din minţi pe Bianca Drăguşanu, care i-a impus câteva condiţii fostului soţ dacă îşi doreşte împăcarea. Cea mai importantă este reprezentată de o discuţie între ea şi afacerista extravagantă care locuieşte în Londra.

“Alex are un soi de relație cu rusoaica. Practic, Daria este tot timpul în preajma lui Bodi acum, zi și noapte. Se folosește de orice ca să fie cu el. Bianca știe acest lucu și este extrem de geloasă. I-a spus soțului ei că dacă vrea să se mai împace cu ea, trebuie să facă anumite lucruri. În primul rând, să i-o dea la telefon pe Daria, pentru că ele au niște lucruri de împărțit”, a declarat un apropiat al fostului cuplu pentru impact.ro.