Victor Slav, prima reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi: „A sosit momentul să…”

Publicat: 11/03/2020 | 08:12

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat, în fața notarului, iar scenariul anticipatei despărțiri – despre care s-a vorbit intens în ultimele luni – a devenit realitate. Bineînțeles, foarte mulți dintre cei care urmăresc tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă s-au întrebat ce reacție va avea Victor Slav, fostul soț al Biancăi, după ce va afla despre divorț.

Dar vedeta a preferat o indiferență totală, cel puțin deocamdată. S-a abținut de la orice fel de declarație pe acest subiect ”încins”, iar pe pagina sa de socializare a preferat să posteze doar un scurt mesaj referitor la… corpurile de iluminat pe care le-a ales pentru noua casă. ”Viața merge mai departe”, se poate concluziona după ce citești mesajul lui Victor Slav. Iar o admiratoare a lăsat un mesaj… de suflet în dreptul respectivei fotografii: ”Ești cel mai frumos bărbat. Te ador”, a scris aceasta.

”A sosit și momentul în care am ales corpurile de iluminat pentru noua casă. Se potrivesc de minune?”, a scris Victor Slav în mediul online, evitând să emită păreri referitoare la divorțul Biancăi Drăgușanu

Victor Slav

”O mamă nu are dreptul să se amestece în felul ăsta într-o relație”

Alex Bodi consideră că mama Biancăi a sunat la numărul de urgență 112 pentru că nu îl mai ”agrează” și, de-a lungul timpului, a intervenit în relația dintre el și Bianca mult mai mult decât ar fi trebuit. ”Apelurile la 112 au fost făcute de mama ei, pentru că nu mă mai agrează. O mamă nu are dreptul să se amestece în felul ăsta într-o relație. Mama nici nu trebuia sa existe zilele trecute între noi doi în discuție, cu toate că au existat niște momente în care i-am vorbit dânsei urât”, a mărturisit omul de afaceri. De asemenea, Alex Bodi a a mai spus că – pentru ieșirile nervoase – și-a cerut scuze în fața Biancăi Drăgușanu, declarând că își asumă ”orice”. ”Eu sunt un om care își asumă orice. La fel și ieri când mi-am cerut iertare în fața Biancăi”. Înainte de divorț, Bianca și Alex au avut parte și de momente tensionate în fața notarului.

”Nu vreau eu să-ti fac ție nimic. Îmi dai foc și mă provoci fără să-ți fac nimic!” i-a spus bărbatul la notar. Mai mult, Alex Bodi a confirmat faptul că i-a luat telefonul Biancăi Drăgușanu.”I-am zis: uite ăsta e telefonul meu, eu ți l-am luat, am facut partajul, eu rămân cu el. ”