Victor Slav mai primește o lovitură cruntă! E uluitor ce face acum pentru bani

Publicat: 12/06/2020 | 09:27

Victor Slav nu o duce deloc bine în această perioadă, când pandemia l-a pus cam pe roate. E o lovitură cruntă pe care o primește actorul, dar ce face el pentru bani, în aceste condiții de epidemie de coronavirus?

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”

Victor Slav și Cătălin Cazacu s-au lansat într-o afacere frumoasă pentru stilul monden al celor doi, dar și riscantă, în același timp. Astfel, de mai bine de un an, cei doi au demarat proiectul de divertisment! Pe românește, Victor și Cătălin asigură atmosfera la petreceri, dar și la nunți. Numai că pandemia care a sistat aproape toate evenimentele i-a lovit sub centură pe Victor Slav și pe Cătălin Cazacu.

Astfel, cele două personaje din showbiz-ul românesc s-au readaptat. Cu o altă modalitate de distracție, pe bani, firește. ”Se cheamă Dă-i mai tare în parcare și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara”, a povestit Cătălin Cazacu, pentru libertatea.ro.

Victor Slav și Cătălin Cazacu, lovitură sub centură. Ce fac pentru bani

Cătălin Cazacu are emisiunea ”Cash Taxi”, la Kanal D, dar spune că mai vrea una și la radio. Pe care ar putea să o ducă fără probleme. ”Îmi doresc radio. Am fost de câteva ori la Radio Impuls și a început să-mi placă. Dacă există vreun post liber, orice, că trebuie să zic ”bună dimineața”, să citesc reclame, mă bag. E o chestie nouă, pe care mi-am dorit să o fac și nu am avut ocazia până acum”, a precizat Cătălin.

NU RATA: CUM ȘI-A PETRECUT CĂTĂLIN CAZACU ZIUA DE NAȘTERE ÎN PLINĂ PANDEMIE! A PRIMIT O MULȚIME DE URĂRI ȘI A AVUT APROAPE PERSOANELE DRAGI

”CashTaxi este proiectul meu de suflet. Am întâlnit atâția oameni, atâtea locuri superbe din țară, am auzit atâtea povești, am făcut oameni fericiți. În plus am învățat atât de multe lucruri. De foarte multe ori am discuții la diferite întâlniri cu prieteni, accesez acele informații și mă ajută foarte tare”, a încheiat Cătălin Cazacu.