Victor Slav este supărat fanii săi din mediul virtual. Ce reacție bizară a avut după ce fanii au criticat-o pe actuala sa iubită

Publicat: 05/01/2021 | 10:06

Victor Slav a avut o reacție care s-ar putea cataloga bizară după ce fanii săi din mediul virtual au criticat-o pe actuala sa iubită. Fostul prezentator de la ProTV a decis, în urmă cu doar câteva zile, să o arate lumii pe cea care îl face fericit de un an și jumătate, dar a rămas dezamăgit de reacții. 

Efectul nu a fost însă cel scontat, iar în loc de felicitări pentru noua relaţie, Victor a primit de la fani tot felul de comentarii răutăcioase.

„Bună și asta, decât deloc”, „Vai de steaua ta, Victore”, „Unde naiba le găsești”, „Ia și tu o fată din popor, să vezi ce bine o să-ți fie”, „Iar ți-ai găsit beleau”, acestea sunt doar câteva dintre reacțiile pe care Victor Slav le-a primit din partea celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare și care l-au făcut să racționeze imediat.

Se pare, totuși, că prezentatorul de televiziune nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat imediat. El a decis să șteargă toate comentariile urâte și i-a blocat pe acei fani care au avut de spus doar lucruri urâte. Și pentru că cel mai probabil, acestea au continuat, până la urmă, Victor a blocat de tot comentariile la postare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victor Slav (@slavvictor)

”Sunt într-o nouă relație”

După ce a fost suprins la cumpărături de pandemie alături de frumoasa lui iubită, Victor Slav a vorbit despre noua femeie din viața lui la ”Vorbește lumea!”. ”Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă.

Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații”, a spus Victor la PRO TV.