Victor Slav “divorțează” din nou? L-am filmat alături de o șatenă misterioasă în timp ce…

Publicat: 21/06/2020 | 23:21

A trecut ceva vreme de când Victor Slav a renunțat la burlăcie și acum se iubește cu o blondină misterioasă, pe care le-a prezentat-o deja părinților săi. Avem însă imagini surprinzătoare cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu, în timp ce „tratează”, la o cafenea, cu o altă domnișoară, o distinsă șatenă, de această dată!

CANCAN.RO este mereu pe fază, iar imaginile vorbesc de la sine. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a profitat de faptul că au încetat ploile pentru câteva ore și a ieșit la o cafenea din Capitală. Nu singur, ci în compania unei domnișoare misterioase. Și nu blondina cu care are o relație, ci o șatenă în compania căreia se vede că se simțea în largul lui.

Foarte probabil, Victor Slav a ieșit la o cafea cu o prietenă sau poate chiar era vorba de o rudă, căci, la cât s-a arătat de îndrăgostit, e greu de crezut că deja ar băga „divorț” de blondina care, de câteva luni, îi face viața mai frumoasă.

Victor Slav la cafenea, alături de o femeie misterioasă

Victor Slav a adoptat pentru această întâlnire o ținută sport, lejeră, la fel ca domnișoara în compania căreia se afla. Mai mult, ex-vulturul de noapte părea extrem de relaxat și nu și-a făcut nicio secundă vreo grijă că ar putea fi văzut în compania șatenei. Pesemne că nu reprezintă niciun pericol pentru relația lui.

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A AFLAT CĂ VICTOR SLAV ARE O NOUĂ IUBITĂ: „AȘTEPT CU NERĂBDARE SĂ NE..”)

Victor Slav le-a prezentat-o părinților săi pe noua iubită

După ce a trecut prin momente de confuzie din punct de vedere sentimental și a mai fost implicat în relații care nu i-au adus nici împlinire, nici liniște, Victor Slav pare că a găsit la blondina alături de care trăiește o poveste de dragoste absolut tot ceea ce îi lipsea.

Cei doi sunt atât de îndrăgostiți și de apropiați, iar relația lor atât de serioasă, încât fostul prezentator de la Kanal D a mers deja acasă cu blondina și le-a prezentat-o părinților.

(CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN DOSARUL LUI VICTOR SLAV. “ȘI-A RECĂPĂTAT PERMISUL DE CONDUCERE ȘI…”)

După mai bine de șase luni de relație, Victor Slav a vorbit, pentru prima dată, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre blondina în brațele căreia se pare că și-a găsit fericirea.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a remarcat cu un dans super-sexy pe care l-a executat în compania Biancăi Drăgușanu, cea care a reușit, la momentul respectiv, să-i lase mască pe jurați.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți, iar, atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Mai mult, Victor Slav și Bianca Drăgușanu îi serbează în fiecare an ziua de naștere micuței Sofia doar împreună.

Ce face Victor Slav în prezent, pentru bani

Victor Slav și Cătălin Cazacu s-au lansat într-o afacere frumoasă pentru stilul monden al celor doi, dar și riscantă, în același timp. Astfel, de mai bine de un an, cei doi au demarat proiectul de divertisment! Pe românește, Victor și Cătălin asigură atmosfera la petreceri, dar și la nunți. Numai că pandemia care a sistat aproape toate evenimentele i-a lovit dur pe Victor Slav și pe Cătălin Cazacu.

(VEZI ȘI: VICTOR SLAV SUFERĂ ENORM! DIN PĂCATE, ESTE VORBA DE MICUŢA SOFIA. DECIZIA A FOST LUATĂ DE BIANCA DRĂGUŞANU)

Astfel, cele două personaje din showbiz-ul românesc s-au readaptat. Cu o altă modalitate de distracție, pe bani, firește. ”Se cheamă «Dă-i mai tare în parcare» și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara”, a povestit Cătălin Cazacu, pentru libertatea.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)