Victor Ciutacu, replici acide la adresa lui Alexandre Eram după ce a văzut că vinde măşti medicinale la suprapreţ: “Caritabila familie a megastarei Esca…”

Publicat: 26/03/2020 | 11:36

Victor Ciutacu a transmis replici acide la adresa lui Alexandre Eram după ce a văzut că vinde măşti medicinale la suprapreţ. De declaraţiile dure ale jurnalistului nu a scăpat nici Andreea Esca. În plus, Victor Ciutacu a venit cu dovezi, pe care le-a făcut publice.

Citeşte şi: Andreea Esca a primit o veste care a şocat-o! Au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus

Victor Ciutacu, replici acide la adresa lui Alexandre Eram după ce a văzut că vinde măşti medicinale la suprapreţ

Alexandre Eram a lansat pe piață o ofertă de măști medicale care pot fi cumpărate la prețul de 1,9 euro pe bucată și 3,5 euro pe bucată. El are posibilitatea de a livra 140.000 de măști pe săptămână. La un simplu calcul făcut… dacă s-ar cumpăra aceste măști medicinale comercializate de soţul Andreei Esca, pentru o cutie de măști obișnuite s-ar putea plăti aproape 100 de euro.

Nu rata: PREVENȚIE. Țara care nu a raportat niciun caz de coronavirus , dar a decretat stare de catastrofă

“Dați un ban pentru caritabila familie a megastarei Esca! Împreună cu ilustra ei familie, VINDE (sper că și spitalelor, domnu’ Costache) măști la superofertă. Între 1,9 și 3,5 euro pe bucată, în pachete de minim 50, ceva firesc pentru o familie atât de implicată în acțiuni de CARITATE. Haideți, domnu’ Orban, dacă investitorii de la Uzunu (Giurgiu) au primit 12 milioane de euro pentru a importa măști, nu putem să-l sprijinim și pe industriașul autohton Eram?” este mesajul transmis public de Victor Ciutacu, potrivitstiripesurse.ro.

Află şi: Andreea Esca, mesaj sfâşietor despre părinţii săi! Ce s-a întâmplat cu ei în timpul crizei de coronavirus

În poza de mai jos este oferta incriminată de Victor Ciutacu

Aceasta este oferta incriminată de jurnalistul Victor Ciutacu © stiripesurse.ro
Aceasta este oferta incriminată de jurnalistul Victor Ciutacu © stiripesurse.ro

Citeşte şi: IMPROVIZAȚIE în plină PANDEMIE | Medic din Craiova, îmbrăcat în saci de gunoi, halat de unică folosinţă şi vizieră împrumutată în timpul consultului unui pacient suspectat de coronavirus

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de mai bine de 19 ani

Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Cei doi au împreună doi copi: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000).

Află şi: Andreea Esca este în doliu! Unul dintre cei mai buni cameramani din România a murit. Cauza decesului

Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armen, de profesie arhitect. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței rămânând orașul lui de suflet. El vizitează foarte des Parisul, împreună cu Andreea Esca și cei doi copii ai lor.