Victor Ciutacu o desființează pe Vlăduța Lupău: „Vreau să-mi gravați pe piatra funerară că am fost contemporan cu ea”

Publicat: 22/01/2020 | 15:57

Scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, precum și informația prezentată în exclusivitate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA potrivit căreia artista ar fi avut o legătură amoroasă și cu fostul Cruduței, Radu Maricuța a ajuns rapid la urechile lui Victor Ciutacu.

Acum să te mai ții, Vlăduța! Jurnalistul Victor Ciutacu a remarcat noul scandal din showbiz, pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vi l-a prezentat în exclusivitate. Cu siguranță nu ați uitat despre ce este vorba, căci nici nu ați avea cum! Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au ajuns la cuțite, însă telenovela nu s-a oprit aici, căci tot noi v-am povestit că artista ar fi avut o legătură amoroasă și cu Radu Maricuța, nimeni altul decât bărbatul căruia Cruduța îi dădea papucii, în anul 2017.

Victor Ciutacu a postat un mesaj ironic pe contul său de Facebook, prin intermediul căruia a desființat-o, fără menajamente, pe Vlăduța Lupău. „Habar n-aveam, când am cântat în duet cu ea de (un) Revelion, ce megastară controversată va deveni Vlăduța Lupău. Așa că, dacă mor, vă rog să nu mă incinerați ca pe morții celebri ai zilei, ci vreau să-mi gravați pe piatra funerară că am fost contemporan cu ea :). Din nefericire, cu Abi Talent nu am apucat încă să mă remarc :(” este mesajul postat de celebrul jurnalist Victor Ciutacu, pe Facebook-ul său.

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, replici dure unul către altul

În momentul în care Vlăduța Lupău a fost contactată de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, artista și-a desființat fostul coleg de formație. Fără menajamente, cântăreața a mărturisit că ea l-a făcut mare pe Armin și datorită ei este acum celebru și iubit. Șocant pentru fanii Vlăduței a fost faptul că aceasta l-a jignit pe Armin în cel mai dur mod.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Vlăduța Lupău.

Nici Armin Nicoară nu s-a lăsat mai prejos! Extrem de diplomat, talentatul saxofonist a declarat, în exclusivitate pentru cancan.ro, că lui îi lipsește colaborarea cu Vlăduța Lupău și nu și-a dorit niciodată să-i facă vreun rău. Mai mult, artistul ne-a povestit că a ajutat-o cu numeroase sfaturi în carieră.

„Nu eu m-am dus la ea să-i cer sfaturi, eu nici nu o cunoșteam. O colegă de-ale ei m-a întrebat dacă poate să vină cu Vlăduța la evenimentele mele, nici nu știam cine este Vlăduța Lupău. Ea a ținut legătura cu familia mea, cu mine, eu tot i-am dat sfaturi, ce colaje să facem, ea de atunci nu a acceptat, îi era frică de faptul că, dacă face muzică comercială cu mine, nu mai e chemată la spectacole.

I-am zis să facem un cover pe melodia tatălui meu, «Dragu mi-i e să merg la coasă», melodie pe care tata, Petrică Nicoară, a lansat-o în anii ’90. A zis că nu vrea, ca, mai apoi, să văd că ea a scos melodia asta singură. Din familia mea nu i-a zis nimeni să scoată melodia asta de pe Youtube, noi tot timpul am îndrăgit-o și am fost drepți cu ea, nu cum crede ea, că vrem noi să-i facem rău, că așa spune peste tot.

A dat un boom pe Youtube, milioanele de vizualizări pe care le-a făcut le-a justificat ca fiind făcute pe ideile ei, și nu pe ideile mele… Nu ea m-a făcut mare, ci poate prin ideile mele a reușit să facă unele lucruri. Nu zic 100%, dar, cu sfaturi de la mine, a reușit să ajungă unde e astăzi”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Armin Nicoară.