Viciile lui George Burcea, motivul divorțului dintre actor și Andreea Bălan! Artista nu a mai putut accepta derapajele soțului

Publicat: 26/02/2020 | 10:31

Ies la iveală tot mai multe informații legate de divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. În spațiul public se spun numeroase lucruri, dar se pare că motivul real al despărțirii iremediabile sunt viciile pe care soțul vedetei le-a tot avut, în ultimul timp. 

Motivul real al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea sunt viciile pe care le are actorul, notează click.ro. Acest lucru a dus la destrămarea căsniciei celor doi, deși toată lumea credea că între ei, totul este numai lapte și miere și păreau a fi extrem de fericiți.

Mai mult, se pare că viciile lui George Burcea nu au apărut peste noapte, lucru pe care l-a spus și tatăl acestuia, Nelu Burcea. George Burcea a avut numeroase derapaje, iar Andreea Bălan a fost extrem de permisivă cu el și chiar înțelegătoare, după cum a mai punctat Nelu Burcea, într-un interviu. Acesta i-a luat apărarea artistei în scandalul momentului și l-a pus la zid pe fiul său, spunând că nu înțelege cum anume a putut să intre în patima drogurilor, mai ales că are o familie de care trebuie să aibă grijă.

Zilele trecute, polițiștii de la Rutieră l-au oprit în trafic pe George Burcea, iar acesta a fost depistat pozitiv cu cocaină.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.
Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”se menționează în comunicatul emis de poliție.