Vica și Natalia, poză incendiară pe capota mașinii! Mesajul transmis + comentariul uluitor al unui fan

Publicat: 20/04/2020 | 11:50

Vica Blochina și-a obișnuit fanii cu postările curajoase, cel puțin în ultima vreme, de când pandemia de coronavisrus i-a blocat în case pe toți românii. Dar ultima apariție a Vicăi a lăsat loc interpretărilor, astfel că a fost și taxată de fanii virtuali. (Citește și: VICA BLOCHINA ȘI IMAGINILE CARE O POT COSTA 20.000 DE LEI! ”AM PRIMIT SUTE DE MESAJE…”)

Vica nu a făcut ”glumița” de una singură, ci a luat-o alături pe una dintre cele mai bune prietene ale ei, Natalia Mateuț. Cele două au pozat pe capota mașinii fostei amante a lui Victor Pițurcă, o imagine esxtem de sexy, de altfel, urcată pe Facebook. Mesajul? ”Sfidăm pandemie pentru o filmare!” (NU RATA: VICA BLOCHINA, FILMULEȚ INCENDIAR: ”NEA PIȚI, UITĂ-TE AICI, FRATE!” VIDEO)

 

Reacția fanilor: ”Nu mai sunt bănuți!”

Gluma nu a fost gustată, însă, de toți prietenii virtuali ai celor două vedete. ”Până la urmă o sfidăm toții. Trebuie să ne revenim la stilul de viață dinainte, puțin să dăm mână cu mână și să fim mai buni”, ”Ești super tare, aș dori să ne cunoaștem dacă vrei după starea de carantină”, sunt comentariile dulci!

Vezi aici: A VRUT SĂ FIE SEXY, DAR A COMIS-O GRAV! DETALIUL JENANT OBSERVAT DE FANI ÎN ULTIMA POZĂ POSTATĂ DE VICA BLOCHINA

”Cred că nu mai sunt bănuți, de aia sfidați regulile”, este cel mai răutăcios comentariu pe care Vica l-a avut. Nu l-a băgat, însă, în seamă.