Vica lovește erotic în slabii de înger: și-a scos poponețul de 3.000 € prin oraș!

Publicat: 26/02/2021 | 23:22

Vica Blochina a lovit erotic în slabii de înger, ziua, în amiaza mare! Cine o știa de la TV a văzut-o în carne și oase pe fosta iubită a ex-selecționerului Victor Pițurcă și sigur nu regretă! Diva a arătat tot: poponețul de 3.000 € și bustul generos, gata, gata să dea peste cămășuța super-decoltată. CANCAN.RO are imaginile de senzație și vi le prezintă, în exclusivitate.

Primăvara timpurie scoate din casă vedetele în ținute care prevestesc deja vara. Iar imaginile de ultimă oră sunt cu fosta prezentatoare de la PRO TV, Vica Blochina. Într-o banală “ieșire” până la bancomat, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a apărut cu un decolteu ultra-generos, dar și cu o pereche de pantaloni mulați, care au lăsat să se ghicească posteriorul „renovat” cu 3.000 de euro în urmă cu doi ani.

Prezența Vicăi nu avea cum să treacă neobservată
Prezența Vicăi nu avea cum să treacă neobservată

O dovadă în plus că “investiția” a meritat cu prisosință. În 2019, Vica Blochina își lăsa poponețul pe mâna medicilor esteticieni. Nu mai puțin de cinci kilograme de grăsime și-ar fi injectat atunci vedeta în partea dorsală. Iar rezultatul a mulțumit-o îndeajuns cât să îl arate și fanilor. Intervenția a trecut testul timpului, iar posteriorul de braziliancă al Vicăi este o realitate și acum.

Vica Blochina a întors privirile cu posteriorul ”tunat” cu 3.000 de euro

Vica nu-și arată deloc anii, se vede de la o poștă, iar ”bieții” pietoni au făcut ochii mari când au „procesat” imaginea hot pe care diva a afișat-o pe străzile Capitalei. A plecat de acasă, cu țintă precisă. O bună prietenă avea să se urce în mașina ei și blondinele s-au întins la drum. A urmat și prima stație de alimentare: Vica a coborât, iar aici încep imaginile senzaționale. Decolteul e primul care a răvășit trotuarul plin, bustul frumoasei lituanience fiind ținta principală a tuturor privirilor. A driblat, cu nonșalanță, mașinile din cale, a pășit pe trotuar, iar posteriorul ferm a ieșit imediat în evidență. 3.000 de euro sunt investiți în el, bani pentru care esteticianul și-a făcut treaba perfect. (NU RATA: VICA, POZĂ INCENDIARĂ! MESAJUL TRANSMIS + COMENTARIUL ULUITOR AL UNUI FAN)

Vica revine la mașină după ce a
Vica revine la mașină după ce a „răvășit” asistența

Vica Blochina s-a plasat imediat în dreptul bancomatului liber. A introdus cardul, a tastat, iar leuții i-au ieșit teanc. I-a ”cules” și a făcut cale întoarsă. Aceeași priveliște, alți trecători. Care s-au bucurat din plin de imaginea pe care soarta bună le-a scos-o în cale. Vica s-a strecurat în mașina în care o aștepta, nerăbdătoare, amica. A dat cheie și direct la shopping a ajuns. (CITEȘTE ȘI: PE INSTA PĂPUȘĂ, PE STRADĂ MĂTUȘĂ! TOP 40 SEXY-VEDETE “CU MASCĂ, FĂRĂ MASCĂ”. PE CE LOCURI SUNT INNA, VICA BLOCHINA ORI DANIELA GYORFI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.