Vica Blochina și imaginile care o pot costa 20.000 de lei! ”Am primit sute de mesaje…”

Publicat: 14/04/2020 | 09:47

Oana Roman și-a aniversat ziua de naștere, luni, 13 aprilie, dar a cam stat singură, la izolare… Ei, cu mici excepții. Între ele, prietena ei bună, Vica Blochina! Vedetă care, fără s-și dea seama, s-a dat de gol că a încălcat Ordonanța Militară! (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, MESAJ DUR PE FACEBOOK ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: ”ABIA NE DESCURCĂM…”)

Oana a împlinit luni 44 de ani, iar Vica, hop, s-a prezentat cu un delicios tort, pe care i l-a făcut cadou fiicei fostului premier. A postat pe Instagram, doar că, astfel, s-a dat de gol că a părăsit ”izolarea”, iar amenda maximă pentru încălcarea legiii ajunge la …20.000 de lei.

Oana Roman, în culmea fericirii

Ona Roman a scris mai multe mesaje pe pagina de socializare, în care mulțumește pentru urări. E asemenea, a postat și darurile primate de la prieteni. (AFLĂ AICI: CE GEST A FĂCUT MARIUS ELISEI PENTRU OANA ROMAN LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-AU ÎMPĂCAT. VEDETA A RĂMAS IMPRESIONATĂ. “EU DOAR AM…”)

”A fost o zi chiar frumoasa. Am primit sute de mesaje si telefoane, urări ,flori, tort si mai ales multa iubire. Încă nu s-a terminat si ma bucur de fiecare moment. Va multumesc tuturor pentru mesaje si urări, nu am raspuns tuturor, dar maine promit ca o sa multumesc fiecăruia în parte. M-ati copleșit si realizez ca nu sunt singura si ca sunt iubită de mulți. Sunt recunoscătoare! Va întorc inapoi toată iubirea pe care am primit-o !”, este unul dintre mesajele Oanei.

”Azi 44 de ani. In izolare, dar fericita ca am familia lângă mine si suntem sănătoși! Multumesc din suflet pentru sutele de mesaje si urări. Sunt recunoscătoare! Va iubesc si sa ne vedem sănătoși. Si promit un super party post izolare! Barrio Events multumesc pentru minunatele baloane!”, este un alt mesaj.

Anul trecut sărbătorea cu 150 de invitați

Cu o zi înainte, Oana Roman rememora petrecerea de acum un an, cu nostalgie… (NU RATA: ESTE OFICIAL! OANA ROMAN ŞI MARIUS ELISEI S-AU ÎMPĂCAT: „DACĂ N-AR FI EL…”)

„Anul trecut îmi serbam ziua cu peste 150 de invitați! Sărbătoream și 20 de ani de carieră! Mâine împlinesc 44 de ani. Și simt că încep o nouă viață. A câta oară ? Nu mai contează ! Mâine îmi voi serba ziua acasă cu ai mei și va fi ceva special. Pentru că e prima oară cand stau acasă de ziua mea.

Nu-mi pare rău. Vor fi lângă mine oamenii care mă iubesc cel mai mult. Și doar asta contează. Să fim împreună și să fim sănătoși! Ceea ce vă doresc și vouă”, a precizat Oana Roman.

OANA ROMAN A RĂMAS FĂRĂ JOB DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS. VEDETA NU ȘTIE CUM VA SUPRAVIEȚUI: ”NE GÂNDIM LA ZIUA DE MÂINE…”

Oana Roman dezvăluia că pandemia de coronavirus, care a atras mai multe restricții, îi afectează mult veniturile.