Vica Blochina și-a asumat, în sfârșit, relația cu iubitul tinerel! Au fost surprinși în ipostaze tandre în public

Publicat: 25/01/2020 | 12:57

La 44 de ani, Vica Blochina iubește și este iubită și răsfățată de un bărbat mai mic decât ea! După ce a păstrat o vreme relația ascunsă, fosta balerină și-a asumat, în sfârșit, relația cu iubitul tinerel! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre în public, iar ieri s-au relaxat la un restaurant de fițe din Capitală împreună cu câțiva prieteni.

Vica Blochina se iubește cu un bărbat mai mic decât ea

Vica Blochina radiază de fericire și se simte mai împlinită ca oricând! În inima ei și-a făcut loc un bărbat tinerel, care o iubește și o respectă. Recent, ei au fost surprinși în timpul unei plimbări prin magazinele unui mall bucureștean. Deși erau în public, cei doi îndrăgostiți nu și-au ascuns gesturile de tandrețe și s-au ținut mereu de mână. Mai mult, la finalul întâlnirii iubitul misterios a condus-o acasă pe frumoasa vedetă.

Citește și: Vica Blochina, ce rușine! Din cauza datoriilor uriașe, a fost la un pas să ajungă în stradă. “Nu am plătit întreținerea și…”

Ieri, Vica Blochina și partenerul ei de viață au luat masa într-un restaurant luxos din Capitală, unde s-au întâlnit cu câțiva prieteni. Cu toții s-au distrat și au savurat preparate delicioase, iar unul dintre bucătari le-a făcut o demonstrație culinară romantică. Fosta balerină a filmat momentul, iar în imagini apare și iubitul ei tinerel, care se uita în telefon și zâmbea, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului.

Vica Blochina a ieșit ieri la un restaurant de fițe împreună cu iubitul tinerel și câțiva prieteni © Instagram Stories
Vica Blochina a ieșit ieri la un restaurant de fițe împreună cu iubitul tinerel și câțiva prieteni © Instagram Stories

Citește și: Vica Blochina, plină de regrete după aventura de 16 ani cu Victor Pițurcă: ”Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură…”

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975 în Klaipeda, Lituania. Fosta artistă locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody din Bucureşti cu o trupă de balet din Lituania. În urma relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, ea a devenit mamă de băiat. Edan are o relaţie foarte bună şi cu fratele vitreg, Alex Pițurcă, din moment ce aceștia au împreună într-o vacanță în Turcia, iar Cristina Ich i-a însoțit.

Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au iubit în secret 16 ani, când fostul selecţioner era căsătorit. În timpul mariajului său au apărut doi copii: Alex (35 de ani) şi Claudia (37 de ani). Într-un final, fostul sportiv l-a recunoscut şi pe fiul său cel mic.