Vica Blochina se dezbracă pentru fani în timpul pandemiei. Imaginile care au devenit virale

Publicat: 15/04/2020 | 16:56

În plină pandemie de coronavirus, Vica Blochina se gândește la vacanțele la vacanță și își încântă fanii cu poze în care apare din ce în ce mai dezbrăcată.

În una dintre imagini, Vica stă în pat și poartă un body animal print, imaginea reușind să adune aproape 5.000 de like-uri și zeci de comentarii în doar câteva ore.

Înainte să posteze această fotografie, vedeta le-a arătat fanilor și o poză de arhivă, în care apare în costum de baie, ea fiind la mare, demonstrând astfel că îi este dor de sezonul estival.

Ce spune despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a mărturisit că, în prezent, are strict o relație civilizată cu Victor Pițurcă, strict de dragul fiului lor, Edan, care anul acesta împlinește 13 ani.

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui.

Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil”.

Vedeta regretă aventura cu Piți și consideră că tot ghinionul în dragoste pe care îl are acum este o consecință a faptului că, timp de 16 ani, s-a iubit cu un bărbat însurat.

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau”, a mărturisit Vica Blochina.