Vica Blochina s-a combinat cu „Tom Degețel”!

Publicat: 01/08/2020 | 12:13

Vica Blochina s-a combinat cu „Tom Degețel”! Fosta prezentatoare TV petrece clipe de vis cu bărbatul care i-a furat inima, pe tărâm grecesc. CANCAN.RO vă prezintă imagini fabuloase din escapada celor doi porumbei.

Cel mai nou cuplu și cel mai… ciudat din showbiz este format din Vica Blochina și un milionar grec. Zilele trecute, fosta prezentatoare TV și-a făcut bagajele, s-a urcat în avion și a plecat în Grecia. Mai exact, în Mykonos, insula renumită pentru viața de noapte și experiențele unice.

Vica Bochina a avut, însă, un motiv bine întemeiat pentru care a ales să facă o escapadă! Vedeta a dat ”fuguța” pe tărâmul grecesc pentru a-i sărbători iubitului ziua de naștere. Împreună cu mai mulți prieteni apropiați, dar și cu noua lui cucerire, milionarul grec petrece de câteva zile încontinuu. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN ÎȘI ȚINE NOUL IUBIT DEPARTE DE FAMILIE. TATĂL ARTISTEI NU L-A ÎNTÂLNIT PE TIBERIU ARGINT: ”NU AM AVUT OCAZIA SA-L CUNOSC”)

Cei doi nu ezită să-și arate dragostea în public

Cei doi nu ezită să-și arate dragostea în public, iar Vica Blochina a publicat deja imagini cu cel care îi face inima să tresare.

”Bine ai venit, regina mea!”, i-a transmis milionarul grec Vicăi Blochina la fotografia publicată cu el. Au fost, însă, și câțiva răutăcioși care au comentat pe seama iubitului ei.

”Cine e copilul ăsta? L-ai înfiat?”, a comentat un internaut. Fosta prezentatoare TV nu s-a lăsat, însă, afectată de gurile rele și nu a reacționat în vreun fel și își trăiește liniștită povestea de dragoste. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT PUȘTI AL ROMÂNIEI A PUS OCHII PE FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY!)

Răutăcioșii s-au legat de iubitul Vicăi Blochina

Conflictul cu Victor Pițurcă

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au aflat într-un conflict permanent, în perioada 2011-2014. Motivul, recunoașterea paternității, dar și pensia alimentară care l-a nemulțumit pe fostul selecționer. Iată care au fost cele mai grele momente pentru cei doi:

  • În decembrie 2011, Vica Blochina l-a dat în judecată pe Victor Piţurcă pentru stabilirea paternităţii.
  • În septembrie-octombrie 2012, Pițurcă a refuzat să facă testul ADN.
  • Apoi, pe 23 noiembrie 2012, tehnicianul a fost obligat de instanță să-și recunoască fiul, Edan, și să plătească 100.000 de euro retroactiv şi 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Atunci, Victor Pițurcă a făcut apel.
  • Pe 30 noiembrie 2012, antrenorul a solicitat suspendarea executării sentinţei până la soluţionarea apelului. Tribunalul Ilfov i-a respins cererea, în martie 2013.
  • O lună mai târziu, chiar Piți a cerut să le fie făcute testele ADN lui și fiului său. Rezultatul este pozițiv: Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan.

Rămăsese disputa pentru valoarea pensiei alimentare, pe care Victor Pițurcă o contestase. Instanța avea să decidă, în august 2013, micşorarea acesteia la 2.900 de euro lunar, de la 8.500, şi 50.000 de euro retroactiv. Fostul selecționer a cerut apoi în instanță custodia copilului.

În ianuarie 2014, avocatul lui Victor Pițurcă a depus o cerere prin care dorea suspendarea plăţii pensiei alimentare până la decizia definitivă în procesul de custodie. Pe care nu avea s-o obțină. La scurt timp, cei doi aveau să ajungă la o pace istorică, se poate spune.

Au făcut pace de dragul copilului

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ajuns, în urmă cu peste patru ani, să facă pace, de dragul copilului. (VEZI ȘI: VICTOR SLAV ȘI-A LUAT ”JUCĂRIE” NOUĂ! PREZENTATORUL TV A DAT 40.000 DE EURO PE O PIESĂ LA ”MÂNA A DOUA”)

“Edan este acum la tatăl lui, aici, în Bucureşti. Când e la mine, când la el, se duce unde vrea el.(…) Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate, la un moment dat, nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, era foarte mic”, povestea Vica Blochina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.