Vica Blochina, comentariu ironic la fotografia postată de iubita lui Ciprian Marica

Publicat: 01/05/2020 | 15:07

Vica Blochina nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu ironic la fotografia postată de iubita lui Ciprian Marica. 

Lumea showbiz-ului românesc s-a cutremurat! Și asta pentru că a ieșit la iveală un amantlâc al cărui protagoniști sunt Ciprian Marica și nora lui Florin Muntean, fostul patron al Transgaz. Idila s-ar fi consumat în august 2019, într-un hotel din Cluj. Cei doi au fost prinși în fapt chiar de soțul Anei Muntean. (VEZI ȘI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”)

După filmările compromițătoare care au circulat în presă, Ioana Marcu a publicat o fotografie în care apare alături de Ciprian Marica. Blondina apare  în poză cu capul în jos, vizibil supărată. Vica Blochina nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu ironic la fotografia publicată de iubita fostului fotbalist.

Cine este Ioana Marcu

Ioana Marcu este o prezență extrem de discretă și o tânără foarte frumoasă, care atrage imediat atenția. Iubita lui Ciprian Marica este din Constanța și a terminat Facultatea de Medicină. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ. “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”)

Fostul fotbalist a devenit tătic pentru prima dată la începutul lunii noiembrie 2016. Nu a durat mult, iar Ioana a rămas din nou însărcinată. În 2018, blondina a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Tânăra are un corp de invidiat și nici nu ai spune că a trecut prin două nașteri.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, spunea Ciprian Marica despre iubita sa.