Vica Blochina, ce rușine! Din cauza datoriilor uriașe, a fost la un pas să ajungă în stradă. “Nu am plătit întreținerea și…”

Publicat: 24/01/2020 | 11:57

Vica Blochina nu a pășit cu dreptul în noul an. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a fost la un pas să fie evacuată din imobilul în care locuiește din cauza faptului că nu și-a plătit întreținerea. Blondina nu a reușit să se întâlnească atunci când trebuia cu administratorul, astfel că datoriile s-au acumulat.

(VEZI ȘI: VICA BLOCHINA, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. DE CE NU A AJUNS SOȚIA LUI VICTOR PIȚURCĂ)

Invitată la un post de televiziune, Vica Blochina a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut în ultimele zile, când s-a trezit inclusiv cu o hârtie lipită de ușă prin care era somată să-și plătească datoriile.

Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament”, a spus Vica Blochina.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL ANTRENOR AL ”NAȚIONALEI” ȘI-A ASUMAT TOTAL FIUL PENTRU CARE S-A RĂZBOIT CU VICA! L-AM FILMAT PE JUNIOR LA PLAJĂ ÎMPREUNĂ CU…)

Altfel, Vica Blochina, trădată de două prietene

Altfel, nici pe plan sentimental, Vica Blochina nu stă deloc bine. Anul trecut, a fost trădată, spune ea, de două persoane dragi.

Eu nu știu ce se întâmplă. Anul trecut a fost praf din punct de vedere cu prietenii, prietenele. Ori am făcut eu prea multe greșeli… Partenera mea de afaceri m-a furat, prietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu. Am ajuns să fac plângere la Poliție. Ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-au durut mult lucrurile acestea. Nu pot să iert, niciodată. Furtul e ok, asta s-a întâmplat, poate a fost o neînțelegere. Anul acesta ce s-a întâmplat, m-a durut, mai ales asta cu prietenele mele”, a declarat Vica Blochina.