Vica Blochina a lansat lenjeriile de pat care nu se șifonează: „E un concept unic în România”

Publicat: 17/12/2019 | 15:05

Vica Blochina a lansat pe piața din România lenjeria de pat care nu se mototolește și este foarte mulțumită de feedback-uri. Acest concept este unic în România și a fost implementat în urmă cu jumătate de an. Potrivit spuselor blondinei, materialele sunt de calitate, cu textură catifelată, iar prețurile extrem de accesibile.

Pentru a promova aceste produse de lux, Vica, Oana Roman, dar și alte vedete, au realizat o ședință foto extrem de sexy, în dormitor.

În urma cu aproape 6 luni, am implementat în România un concept unic: lenjeriile ce nu necesită călcare; acest sistem a reusit să ușureze munca femeilor. Am fost pionierul acestui concept care a prins amploare, însă am decis că pot face ceva mult mai bun, motiv pentru care, acum, vin cu o altă surpriză care cu siguranță le va bucura atât pe doamne, dar mai ales pe burlaci.

Am îmbunătățit modelul chiar de la compoziția materialului, astfel încât să vă bucurați de un somn odihnitor și să nu mai pierdeți timpul cu uscarea și calcarea lor, deoarece noile produse se usucă super ușor și nu se șifoneaza. Vă prezint lenjeriile Prema Luxury, realizate din cele mai bune materiale, cu textură catifelată, care se usucă destul de repede și nu necesită călcare.

Produsele sunt de lux, însă preturile sunt extrem de accesibile, pentru că am considerat că e important ca toți oamenii să se bucure de lux și să își permită astfel de produse. Acum, oricare dintre voi poate să se simtă precum o vedetă și să doarmă în regește in noile lenjerii Prema Luxury. Lux și confort în fiecare casă„, a declarat Vica Blochina.

Mai jos sunt câteva video-uri, în care vedetele sunt surprinse în timp ce realizează ședința foto.