Vica Blochina a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei

Publicat: 15/04/2021 | 14:48

Vica Blochina și Oana Roman se află într-o vacanță de vis în Egipt. Cele două au plecat însoțite de cei mici și se bucură de soare și plajă. Inițial Marius Elisei era cel care trebuie să o însoțească pe Oana Roman, însă bărbatul a refuzat invitația.

Viac Blochina a acceptat cu bucurie să îl înlocuiască pe fostul soț al Oanei Roman și se distrează de minune alături de prietena sa și de cei mici. În cadrul unei emisiuni tv, blondina a vorbit despre atmosfera din vacanță și a subliniat că nimeni nu îi simte absența lui Marius Elisei. Mai mult, aceasta a mai spus că Oana Roman este mult mai fericită acum de când a divorțat. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, PREGĂTITĂ SĂ-ȘI REFACĂ VIAȚA? VEDETA A DEZVĂLUIT TOT)

„Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (Marius Elisei, n.r.) aici, dar a refuzat.

Ziua ei de naștere sigur a fost reușită, pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”, a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oana Roman, zi de naștere în Egipt

Tot în vacanța din Egipt, Oana Roman și-a serbat ziua de naștere. Aceasta a mărturisit că a avut parte de una dintre cele mai frumoase aniversări din ultima vreme. Vedeta a fost răsfățată, s-a simțit bine, iar Vica Blochina a reușit să îi pregătească o surpriză de proporții, un buchet uriaș de flori. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI-A SERBAT ZIUA DE NAȘTERE! ȚINUTA ALEASĂ I-A UIMIT PE INTERNAUȚI)

„O zi perfecta ! PERFECTA! @vica_blochina mi a făcut o surpriza, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superba, resortul de vis. Cea mai frumoasa aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Mă înclin!”, a scris Oana Roma pe Instgram.

 

Sursa foto: Instagram