Viața după coronavirsu! Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul ei: „Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

Publicat: 24/03/2020 | 19:11

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care respectă cu strictețe sfaturile autorităților pe vreme de pandemie. Vedeta s-a autoizolat la domiciliu și își petrece timpul făcând activități care o relaxează și este foarte activă pe rețelele de socializare.

În această perioadă, Mihaela Rădulescu a postat mai multe mesaje pentru urmăritorii ei, pe care i-a îndemnat să stea în casă și să i-a în serios tot ce se întâmplă. Recent, vedeta a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj și pentru fiul ei, în care îi dă câteva sfaturi de viață, pentru când lumea va reveni la normal, iar noul virus o să fie doar o amintire.

„Dragă Ayan, uită tot ce te-am învățat despre cum să știi cine e iubirea vieții, când o fi să te însori. Tu și toți cei care se vor căsători de-acum înainte, nu vă mai gândiți la… „împreună la bine și la rău, până când moartea ne va despărți“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat și …știi cum ți-am spus mereu – partea cea mai bună a oricărui shit e că înveți ceva din el.

Te rog să treci la next level și să te gândești doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi… Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul. Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni și închideți-vă într-o casă modestă, eventual la bloc.

Dacă reușiți împreună să aveți grijă de copii, fără bonă, să gătiți zilnic, de 3 ori pe zi, să spălați vase, rufe, călcați, faceți curățenie fără menajeră, dacă ea știe să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârșitul zilei mai sunteți în stare de vorbit, alintat, sărutat, sex sau jocuri de cabana, ZILNIC și după câteva săptămâni în cea mai strică carantină, și dacă amândoi mai vreți să vă petreceți și restul vieții împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută”, a scris Mihaela Rădulescu.