Viață de lux! Cum arată vila din Mediaș a lui Alex Bodi, unde afaceristul și Bianca Drăgușanu „evadează” când simt nevoia. FOTO

Publicat: 07/04/2020 | 12:25

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe 10 martie. Ulterior, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. Însă, zilele trecute, blondina și omul de afaceri au reaprins flacăra iubirii, iar în prezent se înțeleg perfect. Recent, cuplul a fost la Mediaș, unde bărbatul deține o vilă luxoasă.

NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU LĂMUREȘTE DEFINITIV MAREA ÎMPĂCARE CU ALEX BODI. “E VORBA DESPRE ADRENALINĂ, DESPRE DEPENDENȚĂ…”

Acolo, Bianca Drăgușanu nu a dus lipsă de nimic și a avut parte de tot confortul pe care l-a dorit, potrivit fotografiilor pe care blondina le-a postat pe contul personal de Instagram. Vila este extrem de spațioasă și decorată cu foarte mult bun gust. În plus, în grădină există și o piscină, unde, cu siguranță, prezentatoarea TV și partenerul ei s-au relaxat.

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU RENUNȚĂ LA ORDINUL DE PROTECȚIE + NOI DETALII DIN CULISELE RELAȚIEI LUI ALEX BODI CU DARIA RADIONOVA

Și-a ”gonflat” posteriorul?!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pare să fie abonată la cabinetul medicului estetician. Deși este criticată pentru intervențiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, vedeta nu ezită să apeleze la specialiști atunci când simte nevoia de o îmbunătățire.

Din câte se pare, împăcarea cu musculosul afacerist, de care divorțase în urmă cu câteva săptămâni, a venit la pachet cu un „upgrade”. Recent, vedeta se pare că a trecut iar pragul cabinetului de estetică, acolo unde și-ar fi ”tunat” posteriorul.

Acest lucru a ieșit la iveală după ce vedeta a publicat în mediul online mai multe filmulețe, în care a abordat o ținută extrem de mulată. Colanții îi scot în evidență posteriorul de braziliancă. După toate standardele, acesta nu ar arăta atât de… perfect dacă nu ar fi modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor vedetei.