Viața bate filmul. Cum a reacționat un bătrân într-un supermarket, după ce un tânăr i-a plătit cutiile de lapte pe care nu și-a permis să le cumpere: „I-au căzut câteva lacrimi…”

Publicat: 18/06/2021 | 09:06

Pensiile mici ale bătrânilor nu le permit, multora dintre ei, nici măcar să-și cumpere stricul necesar. Un bătrân din Mediaș a vrut să cumpere 3 cutii cu lapte, însă din cauza faptului că nu i s-a aplicat reducerea de la raft…ochii i s-au umezit de lacrimi. Ce a urmat bate, însă, orice scenariu de film.

Un bătrân din Mediaș a venit într-un supermarket pentru a cumpăra 3 cutii cu lapte, pentru care văzuse, la raft, o reducere de 30%. Din păcate, la casă a constatat că reducerea nu se aplică și, pentru că nu își permitea să le cumpere fără reducerea respectivă, a vrut să le pună înapoi pe raft. Din fericire, mai există și oameni cu sufletul mare! Impresionat de cele văzute și cu inima cât un purice, dar mai ales frustrat pentru neputința celor bătrâni, un tânăr s-a oferit să i le achite el.

Povestea bătrânului a devenit virală

Povestea pensionarului care nu a putut cumpăra nici măcar 3 cutii cu lapte a devenit virală și a fost distribuită de o mulțime de internauți, pentru a ridica un semn de întrebare.

„Azi la un supermarket, se înghesuiau vreo 11 persoane în vârstă la raftul cu produse care urmează să expire… Un tablou foarte, foarte trist.
De durere și tristețe profundă, nu am mai făcut poză.

Ajuns la casă, un bătrân trecut de 70 de ani, care luase numai 3 cutii de lapte redus cu 30%, constată că reducerea nu e valabilă.
– Vă rog să nu vă supărați, domnișoară, pe lapte scrie că intră cu 2 lei 80. Mă duc să le duc înapoi…
– Luați-le domnule, le achit eu, spun cu un mare nod în gât.
Se uită îndelung în ochii mei preț de câteva secunde și-mi mulțumește de patru ori. Când așeza grijuliu în brațe cutiile cu lapte, i-au căzut câteva lacrimi fără să le poată stăpâni. Și-a dat jos de pe nas masca veche și a mai mulțumit încă o dată, stergându-și lacrimile” s-a arătat în postarea de pe Facebook.