Vezi în ce casă de lux trăiește Monica Gabor. Cum arată viața ei alături de Mr. Pink

Publicat: 11/01/2020 | 10:12

Monica Gabor se bucură din plin de viața pe care o duce în Malibu alături de Mr. Pink. Cei doi trăiesc într-o casă impresionantă și pare că nimic nu poate să îi despartă. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

Într-un interviu acordat pentru Ok! Magazine, Monica vorbește despre cum arată viața ei de când a plecat din țară și despre cum decurge relația cu Mr. Pink, mai ales că acesta a cerut-o în căsătorie. (VEZI ȘI: S-A CĂSĂTORIT CU MR. PINK, DAR… MOTIVUL PENTRU CARE MONICA GABOR NU POATE VENI ÎN ROMÂNIA. TATĂL VEDETEI A RUPT TĂCEREA)

Deși duce o viață de lux, la care mulți oameni doar visează, Monica nu este extrem de impresionată și consideră acest lucru o normalitate, asta pentru că și viața ei din România era asemănătoare.

„Am venit din România, din vila cu 13 camere… Am renunţat să mă mai intereseze astfel de lucruri, pentru că am realizat că nu asta mi-aduce fericirea.”, a declarat ea pentru Ok! Magazine.

Mr. Pink are grijă ca nimic să nu îi lipsească și este foarte atent la nevoile ei. Chiar mai mult, pentru a o face să se simtă ca acasă, a creat în impresionanta vilă un spațiu care să fie doar al ei și în care să se poată simți confortabil și cât mai aproape de casă.

”A făcut chiar şi un living special pentru mine şi am apreciat că a luat picturi cu figuri religioase, pentru că ştie că sunt catolică şi a încercat să-mi creeze un spaţiu familiar.”, a mai spus Monica

„Avem o viaţă foarte simplă”

Deși toată lumea cred că viața Monicăi este plin de lux și opulență, de petreceri mondene și celebrități extravagante, în fapt nu este așa. Ea are o viață normală, modestă.  Merge la cursuri, se ocupă de treburile casnice și nu petrece foarte mult timp în afara casei.

„Suntem foarte cu picioarele pe pământ. Avem o viaţă foarte simplă, nu mă îmbrac elegant în fiecare zi… sunt foarte casual în general şi am o viaţă normală. Noi facem curat, avem grijă de casă şi de apartament. El se ocupă de afaceri, eu sunt cu şcoala. Nu-mi pierd timpul stând pe la cafenele. Doar pentru sora mea, Ramona, îmi fac mereu timp, ne vedem după ore, mergem la sală.”, a declarat Monica pentru Ok! Magazin