Vezi cu cine își petrece Diana Bianca, prietena lui Brigitte Pastramă diminețile. Imagini uluitoare din casa blondinei

Publicat: 07/12/2020 | 16:13

Diana Bianca, supranumită și Barbie de România sau Paris Hilton de România este dovada că o blondă sexy cu forme apetisante poate să facă bani fără să ceară ajutorul unui bărbat. Diana Bianca este una dintre cele mai cunoscute afaceriste ale Bucureştiului, cea mai bună prietenă a lui Brigitte Patramă, dar și o mare iubitoare de animale.

“ Iubesc animalele enorm, implicându-mă în adopția multora și așa cum nu ți-ai mânca pisica sau cățelul, nu poți mânca un miel, un vițel sau orice alt animal. Mă rog, cel puțin eu”, declara Diana Bianca.

Asemenea celebrei Paris Hilton, proprietara unui lanț de centre de chirurgie și tratamente estetice de la noi împarte o vilă cu lux din nordul Capitalei cu două cățelușe de rasă, Mia și Erika și Max, un câine pe care Diana l-a salvat de pe stradă.

Câinii Dianei trăiesc în lux

Diana își împarte patul cu Erika, cățelușa fără de care frumoasă blondina nu poate să trăiască!
„Cel mai de preț cadou pe care mi l-am făcut  nu este nicio bijuterie, ci cățelușele mele, Erika și Mia, dar și Max, un câine pe care l-am salvat de pe stradă. Iubirea pe care o poți primi de la niște animăluțe îți schimbă lumea total. Iar momentele mele de adevărată relaxare și liniște sunt atunci când, după ce îmi termin treburile, ajung acasă, iar ei îmi alungă cu bucuria lor toate supărările de peste zi. Totuși, până la urmă, lucrurile și persoanele de care ne înconjurăm sunt importante doar prin bucuria pe care ne fac să o trăim. Altfel, sunt doar alte obiecte peste care se va așterne praful. Sau oameni care erau în trecere. Le am de ceva timp și fac parte din familia mea. Este adevărat, au pe fiecare etaj amenajat câte un locșor, sunt mega răsfățate”, a povestit Diana Bianca.