Vești tulburătoare din Statele Unite: bilanț negru al morților de COVID-19!

Publicat: 20/04/2020 | 07:22

E un nou bilanț negru în Statele Unite ale Americii! Numărul deceselor din cauza virusului COVID-19 a atins pragul de 40.000. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?)

Statele Unite ale Americii înregistrează un număr record de decese din cauza coronavirusului la nivel mondial – 40.000 de persoane și-au pierdut viața din cauza COVID-19. Să spunem că doar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1867 de decese și peste 29.000 noi infectări confirmate.

Nu rata: CARE SUNT, DE FAPT, CELE TREI TULPINI DE CORONAVIRUS CARE S-AU RĂSPÂNDIT ÎN LUME! ÎN SUA, UN ALT TIP DE VIRUS A UCIS 500.000 DE OAMENI

SUA este pe primul loc în ceea ce privește numărul total de infectări – 738.792 de cazuri. În ultimele săptămâni, Statele Unite au înregistrat aproximativ 30.000 de cazuri noi pe zi. New York, epicentrul pandemiei în această țară, numără mai multe cazuri decât orice altă țară din lume, anunță Digi24.ro.

Medicul român stabilit în SUA, despre pandemia de coronaviirus

La începutul epidemiei de coronavirus, Ion Alexie, fostul medic al lui Michael Jackson, le dădea unele sfaturi românilor, dar și autorităților pentru a preîntâmpina o pandemie. Acum, Ion Alexie, specialist în boli infecțioase într-un spital din Nevada, SUA, plecat din România în 1999, a vorbit, la Antena 3, despre ce se întâmplă acum în lume. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL CUTREMURĂTOR POSTAT DE COLEGII UNUI BĂRBAT DIN DEVA MORT DE COVID-19. ÎN URMĂ AU RĂMAS SOȚIA, GRAV BOLNAVĂ, ȘI ȘASE COPII)

„Nu știm mare lucru în plus despre COVID-19. Ce știm e că alaltăieri și ieri s-au publicat niște studii pe niște pacienți, de fapt infectații de pe un portavion american și 60% dintre ai nu au avut niciun simptom.

Deci, problema este că mulți dintre oameni sunt infectați, merg în jurul nostru și pot să răspândească boala. Este adevărat că dacă nu tușesc și nu strănută, numai prin vorbire mult mai puține virusuri pot să infecteze alte persoane, dar nu este imposibil. (NU RATA: HAOS ÎN MARAMUREȘ, CHIAR ÎN VINEREA MARE! NU A SCĂPAT NICI PREOTUL, AMENDAT CU 20.000 DE LEI)

Se lucrează la vaccinuri, se lucrează și la tratamente, se fac studii – azi de dimineață a fost publicat un studiu parțial din Chicago unde spun că medicamentul care se numește Remdesivir dă rezultate foarte bune, mai ales la pacienții cei mai gravi și cei intubați, ceea ce este un lucru foarte bun.

Studiul final încă nu este publicat, încă se mai tratează pacienți, dar este un început bun”, a spus dr. Ion Alexie, la Ediția Specială.