Veşti proaste pentru toţi fanii Netflix! Au fost întrerupte filmările pentru mai multe seriale celebre din cauza coronavirusului

Publicat: 16/03/2020 | 10:16

În contextul epidemiei globale de coronavirus toate companiile din lumea au luat anumite măsuri de protejare a angajaților, majoritate suspendându-și pentru o perioadă activitatea.

La fel a făcut și Netflix. Platforma a oprit filmările pentru toate serialele sale, inclusiv pentru sezonul patru din Stranger Things, care era așteptat de toți fanii. Conform publicației Independent, din cauza epidemiei de Coronavirus au fost sistate toate filmările, cu scopul de a proteja angajații. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE SINGURUL MANELIST ROMÂN CARE A JUCAT ÎNTR-UN FILM TRANSMIS DE NETFLIX)

Decizia luată de Netflix vine odată cu declararea stării de urgență, în America, de către  președintele Donald Trump. În SUA aproximativ 1,700 de americani au fost testați pozitiv cu coronavirus și 41 au murit. (VEZI ȘI: TOP SERIALE NETFLIX LA CARE SĂ TE UIȚI ÎN STIL ”BINGING” ÎN 2020)

Astfel, Netflix a suspendat toate show-urile și serialele pe care le avea în pregătire, în această perioadă, pentru a-și proteja angajații. Și alte studiouri și platforme, cum ar fi Disney, ABC sau NBC, au oprit producțiile în acest moment, menționează sursa citată.

În prezent, noul coronavirus a făcut ravagii în toată lumea. La nivel global s-au înregistrat 169,387 de cazuri de oameni infectați, dintre care 6,513 de decese, iar virusul se află în continuă expansiune.