Vești proaste pentru iubitorii de concerte! Organizatorii Untold și Neversea nu cred că festivalurile vor avea loc în 2021

Publicat: 16/05/2021 | 21:37

Organizatorii de evenimente sunt nemuțumiți de faptul că măsurile de relaxare luate de sâmbătă de Guvern nu fac altceva decât să restricționeze și mai tare desfășurarea spectacolelor.

Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, spune că că normele de distanțare nu se pot aplică la cele două festivaluri de muzică și nu crede că sunt șanse că cele două evenimente să poată fi organizate în această vară.

Citește și: Atenție! La cât timp trebuie administrată cea de-a treia doză a vaccinului Pfizer

Mai mult, Eduard Chereji susține că, prin măsurile luate, autoritățile au reușit să compromită lunile iunie și iulie.

„Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui”, a declarat Edy Chereji la Antena 3. 

„Noi am propus un set de norme care, odată aplicate, am transforma evenimentele în cele mai sigure locuri”, a afirmat Chereji.

Speră că autoritățile vor reveni asupra normelor

Deși lucrurile nu arată acum foarte bine, directorul de comunicare Untold și Neversea speră că autoritățile vor reveni asupra deciziei.

„Sper că autorităţile vor reveni asupra acestor norme, cu atât mai mult cu cât premierul României promitea că se va implica şi că vom avea o vară cu evenimente şi festivaluri. Noi nu renunţăm, facem tot ce ţine de noi, dar sperăm ca şi dumnealui să-şi ţină promisiunea pe care a făcut-o”, a precizat directorul de comunicare Untold şi Neversea.

Nu rata: Coronavirus România, 16 mai 2021. Câți oameni s-au infectat în ultimele 24 de ore