Vești proaste pentru fanii emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities! Din cauza pandemiei, șefii de la Kanal D au luat o decizie radicală

Publicat: 02/04/2020 | 11:51

Vești proaste pentru fanii emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”! Șefii de la Kanal D au luat o decizie radicală din cauza epidemiei de COVID-19 în România, iar astăzi a fost făcut public anunțul.

Citește și: A fost eliminată de la “Bravo ai stil! Celebrities”, iar acum Maria Ilioiu face dezvăluiri uluitoare despre show: “Au tăiat la montaj un moment în care…”

Șefii de la Kanal D, decizie radicală în legătură cu “Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza noului coronavirus

În contextul pandemiei de coronavirus, emisiunea “Bravo, ai stil!” isi va amana pentru o perioada filmarile, urmand ca acestea sa fie reluate atunci cand conditiile o vor permite. Decizia a fost luata din nevoia de a proteja echipa emisiunii, concurentele, colaboratorii acestui show de anvergura. Anuntul a fost facut si de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, imediat dupa editia se aseara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Show-ul nu se va mai regasi in grila statiei, iar de saptamana viitoare, in fiecare miercuri, de la 22:00, telespectatorii vor putea revedea “Imi place dansul”.

“Toata echipa «Bravo, ai stil!Celebrities» ramane acasa pana cand timpul isi va relua cursul obisnuit. Ne revedem in curand, la Kanal D!”, a declarat Ilinca Vandici.

Nu rata: Ilinca Vandici, o mamă de nota 10! Ce scenariu o înspăimântă în legătură cu Zian: “Nu vreau să ajung în punctul în care mă…”

Pe fondul situatiei generate de pandemie, din dorinta protejarii angajatilor si familiilor acestora, a colaboratorilor si invitatilor din emisiuni, precum si din nevoia respectarii recomandarilor autoritatilor pentru prevenirea imbolnavirilor, Kanal D a restrans anumite activitati ale postului, fara a afecta fluxul difuzarilor in grila statiei. Au fost retranse la maximum interactiunile in cadrul companiei, majoritatea angajatilor lucreaza de acasa, iar conditiile de distantare sociala si de igiena sunt respectate cu strictete.

Află și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri în culisele emisiunii “Bravo ai stil! Celebrities”: ”M-am chinuit să fiu admis la Actorie”

Posibile modificari in grila Kanal D vor fi comunicate, ca si pana acum, prin canalele oficiale ale postului TV si prin materiale trimise presei.