Vești de ultimă oră despre Untold și Neversea! Edy Chereji, organizatorul festivalurilor, a făcut anunțul: ”Sunt pe primul loc!”

Publicat: 02/04/2020 | 19:02

Cele două mari evenimente care au loc în fiecare vară în România, Untold, la Cluj, și Neversea, la Constanța, sunt în pericol de a nu se mai ține? Unul dintre organizatori, Edy Chereji, a oferit răspunsul, la Digi24.

Edy Chereji, unul dintre organizatorii festivalurilor atât de îndrăgite în România, a dezvăluit că, deocamdată, Untold și Neversea nu sunt puse pe lista neagră. Concret, el crede că la vară fanii celebrilor artiști care vin an de an la Cluj sau la Constanța vor avea și acum momente de bucurie. (CITEȘTE ȘI: IOHANNIS A FĂCUT ANUNȚUL: BONUS LUNAR PENTRU MEDICII CARE LUCREAZĂ CU PACIENȚI COVID-19)

”Noi am fost atenți, am fost în contact cu autoritățile, am luat măsuri vizavi de echipa noastră. Ne-am reorganizat rapid, de la începutul lui martie. Sunt provocări cu ce înseamnă să lucrăm de acasă. Suntem în linie dreaptă atât cu Neversea, cât și cu Untold. 

KLAUS IOHANNIS A INTERVENIT ÎN CAZUL ”SPITALULUI MORȚII”: ”MILITARIZARE! FORȚELE DE ORDINE TREBUIE SĂ INTERVINĂ. ESTE NECESAR!”

Suntem conștienți cu ce se întâmplă. Pandemia afectează evenimentele. Dar privim cu optimism, având în vedere că mai sunt trei, respectiv, patru luni până atunci. Nu luăm în calcul amularea festivalului. Sperăm că lucrurile se vor așeza. Artiștii își doresc întâlnirea cu fanii. Festivalurile astea aduc o undă de speranță românilor”, a dezvăluit Edy Chereji.

Ce se întâmplă cu abonamentele dacă se anulează spectacolele

El a vorbit, totuși, și despre varianta neplăcută, aceea de anulare a festivalurilor, dacă pandemia de coronavirus nu va da înapoi. (VEZI AICI: CARE SUNT, DE FAPT, SIMBOLURILE REIKI ȘI LA CE TE AJUTĂ ELE CU ADEVĂRAT)

”Cei care au cumpărat abonamente din surse oficiale nu au niciun motiv să se retragă acum. În cazul în care se va face o schimbare, participanții vor fi puși pe primul loc. Decizile lor vor fi luate în calcul atunci, sunt pe primul loc”, a încheiat Edy.