Vești bune din Caracal! Eleva căutată de toată România a fost găsită

Publicat: 17/12/2019 | 09:41

Vești bune vin din Caracal, eleva care a plecat de acasă și nu a mai revenit, a fost găsită luni seara. În vârstă de 11 ani, minora a fost dată în urmărire naţională după ce mama ei a văzut că fetița nu a mai ajuns acasă și a sesizat poliţia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, a declarat că în perioada în care a fost plecată de acasă fata nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„Poliţiştii de investigaţii criminale au găsit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se află momentan la sediul Poliţiei municipiului Caracal. Minora a declarat faptul că, pe timpul plecării de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a spus Alexandra Dicu.

Forţe însemnate de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au căutat luni o fată în vârstă de 11 ani, din Caracal, care a plecat duminică de la domiciliu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, luni, mama minorei a sesizat poliţia despre faptul că fiica a plecat voluntar de la domiciliu, spunând că merge să îşi cumpere haine.