Vestea primita azi de Pro TV! S-a întâmplat după ce Vulpița a apărut la Antena 1

Publicat: 19/02/2020 | 17:25

Cazul soților Stegaru, pe care Antena 1 îl promovează de peste o lună a devenit un adevărat fenomen, care a stârnit atât curiozitatea, cât și revolta românilor.

Cu peste 20 de apariții în cadrul emisiunii Acces Direct  putem vorbi deja despre serialul „Vulpița”. Așadar, noul serial al României a înregistrat audiențe record, a stârnit controverse și a primit o singură amendă.

Paginademedia.ro a estimat ce încasări a adus „Vulpița” pentru Antena 1, iar cifra nu este una mică. Se pare că postul de televiziune a înregistrat audiențe record și a surclasat posturile concurent. În ediția din 7 februarie a avut o medie de 2,24 milioane de români în fața televizorului, lucru ce se poate compara cu un episod din Las Fierbinți, dat de Pro TV seara, în Prime-Time.  Aceeași ediție din 7 februarie, mai aduce un nou record pentru Antena 1 cu un minut, un vârf de audiență de peste trei milioane de români care urmăreau ce mai are de spus „Vulpița”.

Așadar, pare că nimic nu poate înfrânge serialul „Vulpița” care oferă cifer bune: în mediul urban -8,6 rating și 5,7 rating pe publicul comercial (între 18 și 48 de ani).

Dacă audiențele au fost atât de mari, încasările au fost și ele pe măsură. Paginademedia.ro a estimat, luând în calcul audiența emisiunii,  banii  ce au venit din publicitatea dată la Acces Direct. Astfel, serialul „Vulpița” atras pentru Antena 1 publicitate între 350.000 și 450.000 de euro.

Serialul „Vulpița” criticat de public și CNA

Antena 1 a avut încasări de până la 450.000 de euro, datorită serialului pe care îl prerzintă de o lună, iar singura amendă primită a fost 100.000 de lei.

Prezența constantă a soților Stegaru, în cadrul emisiunii Acces Direct a stârnit numeroase controverse. Mulți oameni s-au arătat revoltați, așa că au făcut zeci de reclamații la CNA.

Membrii CNA au criticat dur emisiunea, pe care au numit-o „Un spectacol al degradării umane”.

„Am rămas mută de uimire de cât ați putut să-i exploatați și apoi și alții să-i exploateze. Efectiv, i-ați călcat în picioare.”, a spus Cristina Pocora.

„Înțeleg nevoia de audiență, dar nu poți depăși chiar orice limită” (…) Se vorbește despre cum își înșală soțul, cum se culcă cu cineva, despre golani din sat, ca și cum ar fi niște lucruri de distracție.”, a declarat  Dorina Rusu.

Să nu vă gândiți nicio secundă ce fel de modele aduceți în societatea în fața tinerilor care s-ar putea uita la acea oră la emisiunea respectivă, mie mi se pare incredibil. Dacă acea emisiune era făcută, așa cum ar fi fost normal, la ora 11 seara, puteați să faceți ce vreți cu ei. (…) Dar să nu vă gândiți nicio secundă că la acest program au acces și minorii…” – Radu Herjeu