Vestea cutremurătoare dată de academicianul Victor Voicu: ”Virusul SARS-CoV-2 corespunde în proporție de 95% cu o armă biologică!”

Publicat: 04/05/2020 | 07:30

Victor Voicu, vicepreşedintele Academiei Române, a făcut unele precizări despre noul virus care a semănat teroare în lume. Academicianul spune că virusul poate fi catalogată drept ”armă biologică”. (CITEȘTE ȘI: Cum se va desfășura transportul în comun, în București, după 15 mai. Gabriela Firea: ”Este imperios necesar…”)

„Trebuie urmărită ideea unei anchete epidemiologice de înalt nivel, să vedem care este originea acestei pandemii, când a apărut primul pacient bolnav de bolnav de COVID-19.

Acest lucru este absolut necesar pentru că din respect pentru această lume în care trăim trebuie să știm ca să putem preveni. A fost o eroare? Atunci să o tratăm ca atare.(…)

Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University. Eu am analizat virusul din punctul meu de vedere, ca cercetător.

Corespunde în proporție de 95% caracteristicilor definiției de armă biologică.

Noi suntem obligați să analizăm și să fim realiști, nu să umblăm din dreapta în stânga și să nu mai găsim linia și conduita”, a spus academicianul Victor Voicu, duminică seară, la Antena 3. (NU RATA: Epidemiologul Emilian Popovici, despre rezistența virusului COVID-19 la temperaturile ridicate din vară)

790 de români au murit de COVID-19

În România au fost confirmate, până duminică, 13.163 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 4.869 au fost vindecate și externate. Un număr de 790 de români au murit. (VEZI AICI: Teste de coronavirus contra cost pe aeroportul din Viena! Doar așa pot evita carantina obligatorie de 14 zile)

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 431 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 255 de pacienți.