Veste tristă pentru toți urmăritorii Alexandrei Bodi. Ce se întâmplă cu gospodina din Mureș

Publicat: 13/04/2021 | 09:02

Fanii Alexandrei Bodi au fost băgați „la derută” de gospodina din Mureș, după ce aceasta a început să-și strige disperarea pe TikTok și să-l implore pe Ionuț să se întoarcă la ea. După numai câteva zile, „regina” TikTokului a luat o decizie radicală.

Alexandra Bodi a luat o decizie radicală. Din păcate pentru toți cei care o urmăreau pe TikTok, gospodina din Murel, celebră pentru ciorba de salată, și-a închis contul.

Fără nicio explicație, Alexandra Bodi a închis contul său de TikTok, însă cei care vor să o vadă pot găsi numeroase astfel de conturi pe rețeaua de socializare, cu numele ei, făcute de anumite persoane. Desigur, toate conturile sunt fake, de vreme ce niciunul dintre ele nu este administrat de Alexandra.

Mai există o posibilitate, aceea ca vreun internaut care a vrut să-i facă rău Alexandrei Bodi să-i fi închis acesteia contul, iar acum să nu mai poată face nimic pentru a-l recupera. Rămâne de văzut, căci la cât este Alexandra Bodi de vocală, suntem convinși că, la un moment dat, va elucida acest mister.

Alexandra Bodi îl imploră pe Ionuț să se întoarcă la ea

Alexandra Bodi una zice și alta face! L-a jignit pe Ionuț și l-a făcut în fel și chip, iar mai apoi a început să posteze pe contul său de TikTok numeroase clipuri video în care îi cere bărbatului împăcarea.

Cel mai recent dintre ele o înfățișează pe gospodina din Mureș, celebră pentru ciorba de salată, cerându-i bărbatului să revină în viața ei. S-a filmat în timp ce cântă o melodie de dragoste, iar pe fundal, în spatele ei, se află o fotografie cu cel pe care îl făcea praf în mediul online, în urmă cu numai câteva zile.

„Nu pot iubi pe-altcineva

Locul tău nimeni nu-l va lua
Oricine ar încerca, știu că nu i-aș putea da
Un gram din dragostea ta” sunt versurile pe care le cântă cu foc Alexandra Bodi, în clipul video postat pe TikTok.
Sursă foto: captură video TikTok