Veste teribilă pentru Alina Vidican! Tatăl fostei soții a lui Cristi Borcea s-a stins, după o lungă suferință

Publicat: 05/01/2021 | 09:35

Aflată în Statele Unite ale Americii, Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a primit o veste teribilă. Tatăl ei a încetat din viață după o lungă suferință.

Vestea a fost dată chiar de mama Alinei, Mariana, într-un interviu. Cu lacrimi în ochi, femeia a povestit cum s-au petrecut ultimele clipe din viața bărbatului care i-a fost alături atâția ani.

„A murit, s-a stins! A recidivat cancerul după ce, acum 16 ani, a mai luptat o dată cu el și a învins. S-a stins, am aflat că este bolnav mult prea târziu, nu s-a mai putut face nimic. Măcar că nu a suferit, nu a avut dureri”, a spus mama Alinei Vidican, Mariana, fosta soacră a lui Cristi Borcea, pentru wowbiz.

Minunea a durat doar 16 ani

Femeia a mai spus și că „Ionel s-a vindecat, acum 16 ani de un cancer la plămâni. Atunci a fost o minune, am crezut că am trecut de probleme. Acum însă, a recidivat cancerul, noi nu am aflat, nu a avut semne și, când am fost la un control, deja a fost prea târziu. S-a stins, fără dureri, dar nu îl mai am lângă mine”. 

„Au trecut 4 saptamani de când ai plecat la ceruri la Domnul, Tati meu drag… Până acum nu am avut puterea să reacționez…. Astăzi am realizat că timpul nu a mai avut răbdare cu tine.

Te las acum, Om frumos și suflet minunat! Mă duc să ascult tăcerea ta. Mă duc să plâng. Odihnește-te în pace, soțul meu iubit, tată drag și bunic minunat! Veșnic vei rămâne în inima și sufletele noastre”, a fost postarea făcută pe conturile sale de socializare de mama fostei soții a lui Cristi Borcea.

Citește și: Cristi Borcea și Valentina Pelinel, la prima ieșire în public după experiența COVID-19. Cum s-au “camuflat” milionarul și top-modelul de teama virusului