Veste șocantă la Hollywood! O actriță din Captain America și-a omorât mama cu un cuțit și a fost arestată

Publicat: 02/01/2020 | 11:20

Veste șocantă la Hollywood! Una dintre actrițele din filmul “Captain America” și-a omorât mama cu un cuțit și a fost arestată. Oamenii legii au fixat o cauţiune în valoare de 500.000 de dolari, iar vedeta urmează să se prezinte în cursul acestei zile în faţa unui judecător.

Actrița Mollie Fitzgerald și-a omorât mama

Mollie Fitzgerald, actrița care a jucat în “Captain America: The First Avenger”, și-a înjunghiat mortal mama și a fost arestată ieri în Olathe, statul american Kansas. Ea este acuzată de crimă de gradul doi și deja a fost fixată o cauțiune de 500.000 de dolari.

În vârstă de 38 de ani, artista a înjunghiat-o mortal pe Patricia “Tee” Fitzgerald, în vârstă de 68 de ani. Mama actriței a fost descoperită fără viaţă pe 20 decembrie în locuinţa sa, aflată într-un mic oraş din Kansas, a anunţat postul local de televiziune KSHB din Kansas.

Mollie Fitzgerald este actriţă, regizoare şi producătoare. Ea a lucrat în special scurtmetraje şi filme independente cu buget mic. În afară de rolul “Stark Girl” din blockbusterul Marvel, ea a lucrat şi în calitate de asistent de regie pentru regizorul Joe Johnston. Realizat în regia lui Joe Johnston “Captain America: First Avenger”, filmul a apărut pe 5 august 2011.