Veste-șoc pentru locuitorii din Blăgești! După ce a devenit vedetă, Viorel vrea să fie primar

Publicat: 09/06/2020 | 11:45

Când vă spuneam că nu există nicio zi fără Vulpița și Viorel, mare dreptate aveam. După ce au devenit vedete de Capitală, cei doi soți din Blăgești nu se lasă cu una, cu două, ci vor mai mult de la viață. Dacă Vulpița a avut un succes răsunător în muzică, Viorel s-a gândit să fie primare și nu, nu este deloc o glumă.

Viorel s-a gândit să facă mai multe cu viața lui, așa că a găsit planul perfect pentru a mai crește în ochii fanilor săi. Tocmai de aceea, Viorel se pregătește să fie primar în Blăgești, lucru pe care l-a recunoscut în fața întregii țări. Mai mult, soțul Vulpiței consideră că primarii din comuna lor din Vaslui nu au făcut nimic de-a lungul timpului, iar el este numai bun pentru a schimba acest aspect.

NU RATA – CUM A AJUNS, DE FAPT, VULPIŢA LA ACCES DIRECT? SCANDALUL MONSTRU DE CARE A UITAT TOATĂ LUMEA, DUPĂ CE A AJUNS CELEBRĂ

Inițiativa lui Viorel Stegaru a fost lăudată de Mirela Vaida, care mai în glumă, mai în serios, i-a spus că și-ar dori să ocupe și ea un post în Primărie, pentru a face emisiuni acolo. “Foarte bine, Viorele! Dacă tu te faci primar la Blăgesti, pe mine vreau să mă pui șefă la Serviciul de Asistență Socială. Ba chiar fac și emisiuni din Primărie. De acolo, de acasă de la Veronica, unde păștea ea capra” a spus moderatoarea de la Acces Direct.

CITEȘTE ȘI – LA CE VÂRSTĂ S-A CĂSĂTORIT, DE FAPT, VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT CU VIOREL. ERA MINORĂ ȘI…

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, prima vacanță la mare

În acest weekend, Vulpița și Viorel au bifat prima lor excursie la mare! Extrem de entuziasmați și fericiți, dar și un pic temători, cei doi soți din Blăgești au făcut cunoștință cu litoralul și s-au simțit cum nu se poate mai bine. Echipa emisiunii Acces Direct le-a organizat chiar și o cină romantică la malul mării, dar și o plimbare pe plajă.