Veste-șoc în lumea televiziunii. Un prezentator TV, de doar 30 de ani, a murit din cauza coronavirusului

Publicat: 24/03/2020 | 10:46

Veste cumplită în lumea televiziunii! Un prezentator TV s-a stins la numai 30 de ani, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. 

Zorozo Makamba, un prezentator de numai 30 de ani din Zimbabwe s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Acesta este, totodată, primul deces înregistrat în țara africană. Potrivit informațiilor oferite de CNN, prezentatorul a fost adus la spital joi, acuzând simptome asemănătoare gripei.

Sursa citată informează că prezentatorul s-a infectat cu noul coronavirus în timpul unei excursii la New York și a stat în izolare. Unul dintre bunii prieteni ai lui Makamba a declarat că prezentatorul avea mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu numai un an, acesta suferise o operație destul de complicată, pentru a i se extirpa o tumoare din piept.

Vestea că Zorozo Makamba s-a stins din viață a venit ca un fulger în lumea televiziunii, lume în care acesta era destul de cunoscut. Prezentatorul de numai 30 de ani lucra la o televiziune locală, mai notează CNN.