Veste neașteptată pentru fanii Mariei Sharapova! A făcut public numărul de telefon. Care e motivul acestei decizii

Publicat: 05/04/2020 | 13:13

Veste neașteptată pentru fanii Mariei Sharapova! Fosta jucătoare rusă de tenis a făcut public numărul de telefon și a dezvăluit motivul pentru care a luat această decizie incredibilă. A primit mii de mesaje în mai puțin de 24 de ore de când a dat vestea care i-a uimit pe mulți oameni. 

Citește și: Leonard Doroftei, mărturisiri despre viața în Canada, în plină epidemie de coronavirus: „Începe din zi în zi să fie mai rău”

Maria Sharapova a dezvăluit ce număr de telefon are

În contextul izolării şi al distanţării sociale impuse în SUA, din cauza pandemiei de coronavirus, Maria Sharapova şi-a făcut public numărul de telefon ca să primească mesaje de la fani. Izolată în reședința din SUA, fosta tenismenă a avut o iniţiativă similară pe 26 august, când prin intermediul programului Zoom şi-a chemat fanii să stea de vorbă. După cum puteți vedea și în postarea de mai jos, numărul vedetei este: 310-564-7981.

Află și: Simona Halep, interviu din carantină după ce și-a făcut cumpărături cu un bolid de 250.000 €: “Sunt speriată. Cel mai negru scenariu din capul meu…”

“Am încercat să găsesc o modalitate de a fi în contact cu toţi urmăritorii mei, deoarece săptămâna trecută m-am distrat foarte bine să fac o conferinţă video cu 150 dintre voi. Mi-a plăcut acea discuţie şi mi-aş dori să fiu mai conectată la fani, deoarece trecem cu toţii prin izolare. Vreau să-mi scrii ce crezi. Vă las un număr de telefon şi îmi puteţi trimite orice mesaj care va merge direct pe mobil, acelaşi pe care îl dau acum. Îţi voi răspunde. Spune-mi cum merge, pune-mi întrebări sau spune doar salut. Orice reţetă grozavă este binevenită”, a mărturisit fosta tenismenă pe filmarea de mai jos, publicată pe contul ei de Instagram.

Câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam va împlini 33 de ani luna aceasta, mai exact pe 19 aprilie.

Maria Sharapova nu e prima celebritate din lumea sportului care recurge la acest gest! Americanca Sloane Stephens, campioana US Open din 2017, a oferit de asemenea un număr de mobil la care fanii pot trimite mesaje text şi pot aborda discuţii despre orice subiect.