Veste fabuloasă în showbiz-ul din România! Este însărcinată pentru prima dată

Publicat: 11/12/2019 | 10:55

Venirea pe lume a unui copil reprezintă o bucurie de nedescris pentru fericiții părinți, iar peste câteva luni un cunoscut fotbalist va deveni ”tătic de bebelină”, așa cum a declarat chiar el. 

Sarcina a fost una toxică, mărturisește fotbalistul Alex Băluță, iar soția sa, Diana, va naște în luna aprilie a anului viitor. Din păcate, spune viitorul tătic, soția sa a suferit foarte mult în primele patru luni ale sarcinii, însă acum totul este bine și se simte excelent.

„Sunt foarte fericit. Diana o să nască în aprilie. Este vorba de o fetiță, o să fiu tătic de bebelină! A avut mult de suferit până acum (n.red. – soția sa), căci 3-4 luni, sarcina a fost toxică și s-a chinuit mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, acum totul este bine și se simte foarte bine și ea, dar și copilul. Sunt fericit că e fetiță, nu mă vedeam tată de băiatacum, nu am răbdare. La fete cedez mai ușor, las de la mine. Fetele sunt mai lipicioase!  Cred că fiecare om este împlinit atunci când află că va deveni părinte. Și eu am fost la fel și mă simt cel mai fericit. Asta este cea mai mare motivație a mea de până acum. Sunt convins că o să ne descurcăm în rolul de părinți” a declarat Alex Băluță, potrivit spynews.ro.  Mijlocașul de 26 de ani a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care Dianei i se poate vedea burtica de graviduță.

Alex Băluță și Diana, viitori părinți