Veste dezastruoasă pentru Pro TV! E oficial. Ce s-a întâmplat cu show-ul Românii au Talent

Publicat: 18/04/2020 | 19:36

Șefii de la Pro TV au primit veste dezastruoasă la câteva ore după ediția emisiunii “Românii au talent”, difuzată în seara trecută, în Vinerea Mare. Anunțul a fost oficial în legătură cu îndrăgitul show de televiziune, care se bucură de notorietate atât în țară, dar și peste hotare. 

Citește și: Suma uluitoare pe care Pro TV o câștigă din reality show-ul Românii au talent

Veste tristă pentru șefii de Pro TV în legătură cu emisiunea “Românii au talent”

Ediția show-ului “Românii au talent”, care a rulat în seara de 17 aprilie la Pro TV, a înregistrat cea mai mică audiență din sezon. Și asta pentru că a pierdut foarte mult teren în fața filmului “Iisus din Nazareth”, difuzat de Antena 1, relatează paginademedia.ro. Clasica peliculă a adus cifre bune în audiența postului Intact, față de săptămâna trecută. Dacă atunci Antena 1 a înregistrat 800.000 de privitori în medie, aseară, a scos o audiență medie de 1,2 milioane de telespectatori. Cu toate acestea însă, concursul de talente a fost lider.

Află și: Andra, îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță! A făcut anunțul la Românii au Talent: “Te rog…”

Seara trecută a mai fost marcată de o premieră, în afară de faptul că emisiunea “Românii au talent” a avut cea mai mică audiență din acest sezon, respectiv 2,4 milioane de privitori pe minut, conform sursei citată mai sus. A doua se referă la faptul că… s-a înregistrat cea mai mică diferență dintre postul de televiziune Pro TV și Antena 1.

Nu rata: Andra nu a mai ținut secretul! Ce le-a spus juraților despre fiul ei, în pauza de la “Românii au talent”

Coincidență sau nu… acest lucru s-a întâmplat și anul trecut, tot în Vinerea Mare: în timp ce la Pro TV era difuzat show-ul “Românii au talent”, la Antena 1 era “Iisus din Nazareth”, care a dublat atunci audiența. Cifrele filmului au fost mai mari în acest an, cu aproape 300.000 de privitori mai mult.