Veste cutremurătoare în lumea filmului. O actriță a murit la doar 24 de ani. Ce i-a provocat decesul

Publicat: 12/02/2020 | 20:40

Vestea morții unei tinere actrițe a adus lacrimi și multă tristețe în lumea filmului. Regretata artistă a murit la doar 24 de ani, iar rudele și apropiații nu își revin din șocul anunțului. La scurt timp după ce s-a aflat că vedeta a părăsit această lume, s-a dezvăluit ce anume i-a provocat decesul.

Citește și: S-a aflat adevărul despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson! Actorul din “Singur acasă” a rupt tăcerea: “Încep cu începutul – este adevărul”

Actrița Go Soo-Jung a murit la vârsta de 24 de ani

Actrița coreeană Go Soo-Jung, cunoscută mai ales pentru rolul din drama “Goblin”, a murit la vârsta de 24 de ani. Vestea tristă a fost făcută publică de reprezentanții agenției de care artista era reprezentată, Story J Company. Decesul a survenit vineri, 7 februarie, din cauza unei boli cronice, relatează jurnaliștii de la New Straits Times.

“În urmă cu câteva zile, actrița Go Soo-Jung a spus: «Adio» acestei lumi și a devenit una dintre cele mai strălucitoare stele din cer. Ne vom aminti întotdeauna de actrița Go Soo-Jung și de zâmbetul ei cu care însenina această lume. Vă rugăm, urați-i o trecere ușoară în lumea de dincolo” este mesajul scris pe Instagram de oficialii agenției Story J Company.

Înmormântarea regretatei vedete a avut loc duminică, 9 februarie. Go Soo-Jung era cunoscută și pentru apariția în videoclipul piesei “With Seoul” a trupei de k-pop BTS. Înmormântarea a avut loc pe 9 februarie.