Veste bună pentru Leo de la Strehaia. Anunțul făcut de judecători

Publicat: 17/12/2019 | 11:24

După ce a susținut că este grav bolnav, astfel scăpând de arest, pentru faptele grave pe care le-a comis, Leo de la Strehaia a mai primit o veste bună. Recent, a primit aprobarea de a putea părăsi Bucureștiul, după ce în urmă cu câteva luni obținuse interdicție a părăsi județul.

„Admite în parte plângerea formulată de inculpatul Mihai Ion Stelică împotriva ordonanţei nr. 6199/P/2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti din data de 04.10.2019. (…) Dispune înlocuirea obligaţiei inculpatului de a nu părăsi mun. Bucureşti şi jud. Ilfov fără încuviinţarea organului pe rolul căruia se află cauza cu obligaţia inculpatului de a nu părăsi mun. Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Argeş, Olt, Dolj, Mehedinţi, Caraş Severin şi Timiş”, au decis, recent, judecătorii.

A fost reținut sub acuzația de înșelăciune

În luna iulie, „Prințul țiganilor” a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi fost implicat într-un caz de înșelăciune alături de fiul său. (VEZI AICI: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

”Sunt nevinovat. Aparatele alea… urmau să se vândă. Nu le-au furat nimeni”, a spus Leo de la Strehaia în timp ce mergea spre mașina poliției.

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat. A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.